Hogy tegyem túl magam azon, hogy talán meghalt a cicám?
Már 5 napja nem jött haza :( Igaz, hogy már nagyon öreg cicáról van szó (16éves kb), de egyszerűen nem tudom mért tűnt el egyik napról a másikra. Vele nőttem fel :( és most hogy nincsen belehalok :(
20/L
Nem akarta, hogy lásd, ahogy lepusztul. Elment meghalni. :'-(
(Na jó, nem biztos)
Egyetértek az elsővel,nekem kiskoromtól kezdve azt mondták,hogy a cica,akármennyire is kötődik a gazdihoz,amikor úgy érzi,eljött az ideje akkor inkább elrejtőzik.
Nagyon sajnálom.:( Nekem már 2 cicám ment el.Az egyik épp 1 éves lett volna a másik négy hónapos(emberi időben számítva).Nagyon megviselt engem is,mintha csak egy családtagot vesztettem volna el...még ma sem tudtam teljesen túltenni magam rajta.Egy részem veszett oda.
Te is így érzel,igaz?Nos,én hiszem,hogy jobb helyen van.Biztosan csodálatos cica volt és remek élete volt melletted.Gondolj arra,hogy a legjobbakat élte meg melletted,szeretettel és törődéssel nevelted,gondolj a szép pillanatokra,amikor megnevettetett,amikor melletted volt.Elsőre iszonyúan fog fájni,hogy többé nem tarthatod a kezeid között,de lassan enyhülni fog,hidd el nekem.Egy idő múlva csak a szomorkás merengés marad a múltra,de rengeteg lesz ezekben az emlékekben a szeretet.Ha te is nagyon kötődtél hozzá(márpedig a szavaidból ezt veszem ki)akkor évek múlva is belesajdul majd a szíved,de ne az járjon a fejedben,hogy elment,hanem hogy egyáltalán itt volt,veled,melletted.
Ne haragudj,elég sz*r vagyok vigasztalásban,szóval egyszerűen csak nagyon sok kitartást és erőt kívánok neked!
U.i.:azért ne temesd még,hátha hazamegy.:) Reménykedjünk.Kérlek,majd írj később privit,hogy mi lett vele!
Az enyém meg annyira ragaszkodott, hogy hazajött meghalni :( Hidd el az sokkal rosszabb! Megmérgezték, és láttam a megmerevedett testé.... Ő még fiatal volt, 2 éves. A kertben van eltemetve :(
A te cicád nagyon szép kort megélt már! Ha elpusztult, sajnos nem tudsz mit tenni, majd lesz másik cicád. :( Egyébként ne izgulj még simán hazajöhet, enyémek is eltűnnek néha több napra is. :) Egy cicának 9 élete van ezt ne feledd! Lassan hiszek az ilyenekben, mert az enyémek már annyi mindent túléeltek. :) De amúgy szerintem örülj neki (ha netán meghalt, de még korántsem biztos ez!!!), hogy nem ment haza meghalni. Látni az állatod hallottan nem valami jó érzés. Sajnos már nem egyszer fordult velem elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!