Meghalt hörcsögöt hova tegyem?
Figyelt kérdés
Elpusztult a hörcsögöm és nem tudom mit tegyek vele.Sajnos nem kertes házban lakom,hogy eltemessem.Ilyen esetben mit tegyek?2012. ápr. 21. 12:08
1/5 anonim válasza:
Tedd egy kis dobozba, és temesd el olyan helyen, ahol más állat nem tudja kiásni.Csinálj neki virtuális síremléket, a www.petmenny.hu-n
2/5 anonim válasza:
Valahol eláshatnád azért mégis. Ha nincs kertetek, hát egy kiserdőben, patakparton, valahol... nehogy már kidobd! Mégis a te kisállatod volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem akartam kidobni,mert nincs szivem hozzá.
2012. ápr. 21. 12:17
4/5 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszönöm a linket!
2012. ápr. 21. 13:05
5/5 anonim válasza:
Én se kertes házban lakom és én olyan helyre temetem a hörcsögeimet, ahol semmi nem férhet hozzá. Kis eldugott zöld rész, vannak ott szép bokrok meg ilyenek, néha teszek neki virágot is, mivel gyakran arrafele járok el. Kis jégkrémes dobozba szoktam tenni őket vagy valami ilyesmibe (pl. ferrero rochier doboz), amit még jól körbe is ragasztok. Takarójukkal együtt szoktam temetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!