Hogy lehet megtanitani dzsungáriai hörcsögöt inni? Olvastam hogy a zölség mellet kell neki tiszta viz is de nem akar inni.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 09:02
1/9 anonim válasza:
Ha veszel neki önitatót és szomjas lesz, rá fog jönni magától, hogy hogyan kell használni.
2/9 A kérdező kommentje:
de van önitatója és egyszer sem használta és ha nem adok neki zöldséget akkor valószinű hogy szomjan hal
2012. ápr. 15. 10:54
3/9 A kérdező kommentje:
valahogy megtanitani nem lehet?
2012. ápr. 15. 10:54
4/9 anonim válasza:
Fogd meg, és nyomd fel a szájával az önitató szelepjét. Ha párszor megcsinálod, megtanulja összekapcsolni a vízzel, ha meg elkezdi bökdösni, akkor már úgy is rájön.
Egyébként ha van neki mindig friss zöldség, akkor nem kell neki olyan sok víz, szóval valószínűleg nem olyan szomjas.
5/9 A kérdező kommentje:
és még valami. a hörcsögnek alkalmanként sincs szüksége társaságra? Mert 4 hetes korába hoztuk el azóta még nem látott és nem volt 1 hörcsöggel sem. azt tudom hogy nem társas lények de csak 1-2 alakalomra gondoltam amikor más hörcsöggel összeeresztem.
2012. ápr. 15. 12:22
6/9 A kérdező kommentje:
*2 hetes korában
2012. ápr. 15. 12:32
7/9 anonim válasza:
Én együtt tartok hörcsögöket már nagyon rég óra, sőt a dzsungáriai törpehörcsögöket tenyésztem is.
A hobbi célból tartott fiú és lány hörcsögeimet egy terráriumban tartom.
Hiába mondják sokat, hogy a hörcsög nem társas lény, nálam mindig mindent együtt csinálnak, együtt alszanak és együtt is esznek, szóval szerintem a hörcsögök igenis társas lények
8/9 A kérdező kommentje:
Ok kösz az információt.
2012. ápr. 15. 19:12
9/9 anonim válasza:
Nem is nagyon isznak, de kell sz itató!Lehet,hogy csak nem akkor iszik amikor nézed:9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!