Nem tud kakilni a cicum, és hányt is! Mi tegyek?
Figyelt kérdés
Már 2 napja húzza afenekét, ha kakilni próbál fáj neki nagyon és nem jön semmi, vagy ha jön akkor híg és nagyon kevés(ezért gondoltam székrekedésre)és adtam neki már 2x is tejet...meg is issza, nagynehezen, de ki is hányja...Mit tegyek vele???Mit adjak neki?Doki csak 19óra után lesz!!!Szegény nagyon szenved.
Hasmenése lehet, ha híg?Vagy ez inkább székrekedés??Tejjel rosszat tettem nei?Szerintem csak az ingere van meg, de nem jön neki semmi, viszont a hányás miatt lehet székrekedés is!!!
SEGÍTSETEK!!!!!Köszi:(((((
2008. aug. 8. 17:42
21/25 anonim válasza:
jajj de édes lehet istenkém.Nyomorgasd meg a hejemben,légyszi!
22/25 anonim válasza:
az én cicámnak ugyanez volt .. teljesen .. :O énis ezeket láttam rajta és aztán a doki elkezdte őt nyomogatni és pisilt a rendelőben .. de viszont kakilni azóta sem láttam a kis drágát úgyhogy nemtudom mi lehet ez :( de ő is kapott 10 napig gyógyszereket meg minden félét .. remélem azért teljesen rendbe jön
23/25 anonim válasza:
tudom hogy picit elcsúszva írtam ezt a választ, de talán még elolvasod :)
24/25 anonim válasza:
azóta amúgy mi a helyzet a cicussal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!