Nem tud kakilni a cicum, és hányt is! Mi tegyek?
Már 2 napja húzza afenekét, ha kakilni próbál fáj neki nagyon és nem jön semmi, vagy ha jön akkor híg és nagyon kevés(ezért gondoltam székrekedésre)és adtam neki már 2x is tejet...meg is issza, nagynehezen, de ki is hányja...Mit tegyek vele???Mit adjak neki?Doki csak 19óra után lesz!!!Szegény nagyon szenved.
Hasmenése lehet, ha híg?Vagy ez inkább székrekedés??Tejjel rosszat tettem nei?Szerintem csak az ingere van meg, de nem jön neki semmi, viszont a hányás miatt lehet székrekedés is!!!
SEGÍTSETEK!!!!!Köszi:(((((
ja és enni nem eszik meg semmit
tegnap este már jobban volt...evett is...aztán megint ilyen állapotban van!!!:(((nagyon aggódom érte:(((
sokat van bent, álatlában csak ben tud aludni, kint soha, viszon szokott kint is császkálni...kini--benti macsek...
én is ilyen bélcsavarodás szerűségre gondoltam.Hívtuk a dokit!7 től lesz ben és valószínű ad neki beöntést:((((szegénykém:((((
oké...sajnos az a baj, hogy most nagyon nem állunk jól anyagilag és én is el akartam sunnyogni a dolgot, hogy majd elmúlik neki, de nagyon rossz nézni, ahogy szenved...:(((
mind1...holnap max nem veszek kenyeret, de ma elviszem dokihoz:(((remélem jobban lesz.
Az a baj, hogy holnap délben el is utazunk vasárnap estig és nem akarom itt hagyni.mondjuk abrátnőm eteti, meg vigyáz rá, de mégisz aggódni fogok érte:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!