Hányt a cicám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
kis kicsi 8 hetes kiscicusnak, vettük 1 konzervet, ami később kijött szegényből, és mikor megnéztük a konzerv le volt járva... 2 hónapja... mavettük... nagyon jó... szegény cica meg kihányta, most remeg, meg keservesen vinnyog. mit csináljak? mert az biztos h a tulaj fejéhez vágom azt a macska konzervet..:@ ilyet eladni.. 2 hónapja lejárt... a francnak jutott eszébe megnézni h lejárt a konzerv...2011. aug. 10. 16:56
1/9 anonim válasza:
Várj holnapig, addig hagyd békén. Ha nem lesz jobb, akkor vidd dokihoz.
2/9 anonim válasza:
semmi baja nem lesz! hányt de majd elmúlik. az én kutyám is szokott hányni szinte minden héten mert valamit megeszik az udvaron .de aztán mindig elmúlik neki.
3/9 anonim válasza:
Adj neki tehéntejet, azt nem tudja megemészteni, így ki fogja hát.. fsni.. így átmossa a gyomrát szegénynek. tudom hogy, hülyén hangzik.... de jó
5/9 anonim válasza:
Szerintem is a tej a megoldás, de szerintem felesben add vízzel, mert akkor nem fogja annyira meghajtani és mégis semlegesíti a romlott kaját. Jobbulást a cicusnak!
6/9 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, az én cicáimmal is előfordult már. Sőt az egyik félperzsa, így folyamatosan okádja a szőrét (akármilyen szőroldóval is etetem) és takaríthatok utána (nagyon undi). De hát ezzel jár a cicatartás.. Nyugi, semmi baja nem lesz, a tehéntejes is jó ötlet, de mivel még ennyire pici, hígítsd fel vízzel.
7/9 anonim válasza:
Az én macskám is szokott hányni, de nem lesz soha semmi baja
9/9 10 deka farhát válasza:
A konzervvel nem volt baj. A cica szerintem túlette magát. Higított tej megjavítja. Amúgy meg azért vinnyog, mert éhes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!