Nem tud kakilni a cicum, és hányt is! Mi tegyek?
Már 2 napja húzza afenekét, ha kakilni próbál fáj neki nagyon és nem jön semmi, vagy ha jön akkor híg és nagyon kevés(ezért gondoltam székrekedésre)és adtam neki már 2x is tejet...meg is issza, nagynehezen, de ki is hányja...Mit tegyek vele???Mit adjak neki?Doki csak 19óra után lesz!!!Szegény nagyon szenved.
Hasmenése lehet, ha híg?Vagy ez inkább székrekedés??Tejjel rosszat tettem nei?Szerintem csak az ingere van meg, de nem jön neki semmi, viszont a hányás miatt lehet székrekedés is!!!
SEGÍTSETEK!!!!!Köszi:(((((
oké!!!KÖSZI MINDNEKINEK!!!
Arik vagytok!!!amint hazaértünk, megírom mi van vele:((((csak kerüljön elő 7 ig:(((
Semmiképp ne tedd azt, amit az előző válaszolónál bevált. Kisebb gyomor panaszokra hatásos, de ha mondjuk bélcsavarodást kapott ott a simogatás nem segít! Majd írd meg, hogy mi lett! Sok sikert! És máskor ne "sumákold" el az ilyen dolgokat, hiába vannak anyagi gondok, ha szereted (márpedig ha jól láttom, igen) akkor ne érdekeljen a pénztárcád, mert ez a cicus életébe kerülhet!
Minden jót neked is és a cicusnak is. :)
mit mondott az orvos?
mi lett vele?
adott vmi gyógyszert?
mennyit kért az orvos?
csak mert érdekel mennyiért segít egy védtelen cicán vki akinek az a szekmája hogy állatokat mentsen
jobbulást a cicának nekem is van 2 akit imádokés ha vmi baj van akkor és is aggódok érte.
MOST ÉRTÜNK HAZA!!!
Képzeljétek!!!Rosszul gondoltam, nem kakilni nem tudott, hanem PISILNI:O
Duuurvaaa....mert a "póz"ugyan az amikor kakilnak, meg pisilnek(fiú)és az erölködéstől kaki is jött, az a kicsi amit láttam, de sok esetben nem is kakilt ezér gondoltam, hogy kakilni nem tud.Kapott antibiotikumot...meg itthon is kell neki adni 5 napig....de már evett most legalább:(((
Talán jobban lesz...
Köszönöm a sok választ!!!
De álmoban sem gondoltam volna, hogy pisilni nem tud:((szegény..aki volt már felfázva, tudja miről beszélek...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!