Depressziós a Cicám?
1 éves brit kék cicusom mellé kaptam egy sziámi cicát. Nem is volt velük probléma. Az 1. napon a sziámi fújt a britre, de másnap már megnyugodtak a kedélyek. Kialakítottam a lakásban egy cicaszobát, áthúztam a régi helyéről a cicamászófákat, Wc-t, mindent. Ezzel sem volt gond. A mai napon elkezdték felállványozni a házat (tömbház, 3. emeletén lakunk) az emberek jöttek-mentek az ablakban, csörögtek-zörögtek, vasakat dobáltak. Nagyon hangosak voltak. 2 egész órán keresztül kerestem a brit cicust 60 m2-es lakásban. A szekrény mögötti távoli sarokban leltem rá. (szörnyű 2 óra volt) Azóta folyamatosan elbukik, ha előszedem, laposkúszásban keres új "menedékhelyet". Nem eszik, nem eszik.
Nem volt a munkásokig semmi baj.
Lehet, hogy túl sok stressz érte ebben a 3 napban?
Előbb-utóbb fog enni?
Nagyon aggódom érte. Sosem volt bújós cica, csak akkor jött, amikor kellett neki valami. De akkor is ő az én szívem csücske és mindent megtennék, hogy újra a régi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!