Depressziós a cicám. Mit csináljak?
Sziasztok!
Korábban már tettem fel kérdést ezen az oldalon: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__814051-egyga..
Nos, a cicám már megint depresszióba zuhant. Fent ül a tetőn és szomorúan néz, mintha öngyilkos akarna lenni. (Vicces így leírva, de komoly.) Nem is nagyon eszik, pedig már mindent próbáltunk beletukmálni. Hét közben nem vagyok itthon, csak hétvégén, azonban most hazajöttem egy napra és azóta depressziós a macska. Mintha megzavartam volna a hirtelen hazajövetelemmel. Szomorú, nem eszik, és nem is dorombol. :(
Már nem tudunk vele mit csinálni.
Minden tanácsot megköszönnék!
lol, milyen hülye post :-)
szerintem állatorvos, én személy szerint hiszek benne, hogy az állatoknak is vannak érzelmeik, de lehet hogy beteg, és csak emiatt nem eszik.
Nem tudom volt-e már orvosnál, mert nincs most időm utána olvasni a sztorinak.
Ha nem volt még, akkor mindenképp nézesd meg, ezer féle betegsége lehet amiért szomorúnak tűnik. Vagy simán ráférne az ivartalanítás (ha még nincs ivartalanítva). Kandúrom tiszta depresszió volt mindig, nem nagyon szeretett még a közelemben sem lenni, feszt máson járt az esze. Ivartalanítás után 3-4 hónappal mintha kicserélték volna, bújós, dorombolós, játékos lett.
ma 03:00
elvileg inteligensebbek a macskáknál...
Bullshit!
lolmár, 10 éve van kutyám, utálom (mert hülye) soha nem viszem sétálni, nem játszok vele stb., és mégsem depis, pedig elvileg inteligensebbek a macskáknál...
pff, köpnöm kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!