Ivartalanítás után - depressziós lett a cicám?
Szomszédunk macskája is depressziós lett. Kandúr cica, ivartalanítva lett. Előtte játékos és vidám volt, utána meg teljesen megváltozott. Olyanokat csinált, hogy kiült az utca közepére, jött az autó és nem ment el. Ki kellett az autósnak szállni és letessékelni az útról, de 5 perc múlva megint ott ült. Mintha öngyilkos akart volna lenni. 1 méterre tőle dudált a kocsi meg villogtatta a fényszórókat, de meg sem mozdult.
Felmászott a kútnak arra bigyójára, amire feltekeredik a kötél, és azon feküdt a nem tudom hány tízméteres mélység fölött.
Mindenkinek köszönöm a választ! Műtét után nem nyávogott,fizikailag jól volt. Kb. 3 napig látszott rajta, hogy nagyon rosszul volt, nem akart még enni, meg nem nagyon tudott mozogni, akkor egész nap még lefeküdni sem volt hajlandó, csak az ölembe. Amióta felépült, inkább azóta van ez a nyávogás meg karmolás. Ha 1 héten belül nem lesz jobban, akkor tényleg vissza viszem a dokihoz. Ha valakinek volt még ilyen, akkor írjon!
A kandúrcica gazdijának: Remélem, azóta jobban van a cicád! Én sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de tényleg létezik macsekoknál is depresszió. :( Valahogy segítettetek neki meggyógyulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!