Cicánál lehet tenni valamit, hogy megkönnyítsem neki a szülést? Többi lent.
Tudod, a paraszt te vagy.
Mert: tudod jól, hogy teherbe eshet a macskád, és szenvedni fog, de te mégsem ivartalanítod. Helyette itt röhigcsélsz a gyakorin, jaj túlélte, hihi, kipréseltem belőle a maradék döglött kiscicát. Bakker, ez nagyon szörnyű és beteges, nézz magadba. Bár pont az ilyen ostoba emberek nem szoktak önvizsgálatot tartani.
És gondolom a sérv is rosszabbodott most az erőlködés miatt, azt is meg kellene műteni, egyben szerintem lehetne ivartalanítani is.
Előző voltam.
Érdekes, soha azok az emberek nem néznek magukba, akiknek kéne.
Meg lehet sértődni, némelyik hozzászólás tényleg durva, de sajnos jogos is, tudod az igazi állatszerető embereknek már elege van abból, hogy ilyen kérdésekre válaszolgatnak, először türelmesen, aztán amikor már valaki ezredjére írja ki az ilyen szörnyűségeket, felmegy a pumpa a normális emberekben, akik odafigyelnek a macskáikra, gondozzák őket és az ivartalanítás az alap- az állat egészsége és KÉNYELME miatt.
Szegény macska csak benned bízhat. Ebbe gondolj bele.
Addig, ameddig olyan könyveket lehet 300 forintért venni, amiben az van, a macska mellől meleg kézzel kell elvenni a kölykeit és minél előbb agyoncsapni, ha nem kell, meg ilyenek, mindezt egy állítólag nagyon tapasztalt macskás tollából, aki csak jót akar, ahelyett, hogy az ivartalanítást pártolná szájbarágósan a könyv, addig nem kell csodálkozni, ha a sok idióta természetesnek tartja az ilyet.
Egyik ismerősömtől kaptam ezt a filléres könyvet, hát azt hittem lehidalok, hogy ilyeneket árulnak, mintha 30 éves lemaradásban lenne a szerző...
Szóval azoknak akik nem tudnak szöveget értelmezni...
1. Leírtam már, hogy a cica 2 azaz kettő hónapja van nálam... Vagy az első héten, vagy már vemhes volt mikor hozzám került...
2. Mivel még nem tudtam a vemhességről, elvittem ÁLLATORVOSHOZ aki azt mondta, hogy a sérve miatt, amúgy sem lehetne ivartalanítani.
Szóval üzenem azoknak, akik leócsárolnak engem a sárga földig, és annak is aki írta, hogy már 1000-en megkérdezték... Mi a búbánatért nem tudja akkor végig olvasni amit már egyszer leírtam! Szánalmas, hogy néhány mihaszna itt éli ki magát... A másik meg az, hogy látatlanba mindenkinek ilyen nagy pofája van...főleg, hogy nem is ismeri a másikat ítélkezni azt tud!
Nekem ne jöjjön senki az állatkínzással, meg hogy én az vagyok, megnézném kinek van még annyi állata otthon, mint nekünk, és ki kap annyi törődést és szeretetet, mint a mi állatkáink. Óvatosan kéne rágalmazni a másikat, mert egyszer még nagy pofára esés lesz a vége. Egyébként meg annyi intelligencia szorulhatott volna néhány emberbe, ha valóban nem érdekelne a cica, és állatkínzó lennék nem írtam volna ki a kérdést! Szerintem ez evidens, SZERINTEM....
Ja és kedves #11-es!
Légyszíves had örüljek már annak, hogy a cicám jobban van.. Ugye meg engeded?
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!