Ivartalnanítás után lány cicánál sérv lett, ez az orvos hibájából lehet?
kedves 2. válaszoló! szerinted az normális, hogy egy hasi műtét után a seb gyulladásban van?
Margit! Nooormális????
Kváncsi lennék a véleményedre ha ugyanez a jelenség a te vakbélműtéted után lépne fel, akkor is normálisnak tekintenéd?
Leírom én is a történetünket..
Nekem is nőstény cicám van, most 13 éves. 3 éves kora körül ivartalanítottuk és utána sérv lett a pocakján.....azt mondta az orvos hogy ez előfordul, nem kell vele semmit csinálni... azóta voltuk több állatorvosnál és mindegyik azt mondta , hogyha elvan a cica, akkor nem kell aggódni, ha baj lesz (??)majd akkor kell vele valamit csinálni.
Egy hete egyik napról a másikra nagyon rosszul lett, lehangolt volt. Kizáródott a sérve , rögtön meg is műtötték, de úgy hogy még egy kis vékonybél részt is el kellett távolítani. Most már itthon van 1 hete, de nem akar enni. Infúziókra járunk, inni szerencsére iszik, de nagyon lehangolt és gyenge. Szomorú vagyok, de bízok benne hogy még felépül. Nem értek hozzá és laikus vagyok, de a sérvvel szerintem még idejében kell vmit csinálni.
Szia!
Szerencsére azóta a cica rendbe jött. Ultrahangozták is, nem tudták megmondani biztosra, hogy sérv. Tűvel leszívták, és savó volt benne. Most már nem látszik. Szerencsére. Most más baja van..... Jobbulást a cicádnak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!