Mennyi az esély hogy elmúlik az macskaallergia (brit
rövid szőrű cicánál)?
Figyelt kérdés
A párom allergiás a cicusokra. Brit kék rövid szőrűt szeretnénk venni magunk mellé, de nem olcsó így nem tudjuk mi legyen.
Volt macskája(persze olyan "kóbór-féle" szomszédból) és a kertben volt. A saját cicáira nem olyan durván hatott az allergiája de nem múlt el, de egy számára idegen cica nagyon kihozza belőle a szemfolyást, tüsszögést, orrfolyást.
Az új cicus a házban lenne, allergiások kérdezem lehetséges hogy elmúlik neki az allergiája?? Vagy esetleg akinek ilyen fajta cicusa van és allergiás, mit mond?
Én is allergiás voltam, de már nem vagyok. minél gyakrabban teszed ki magad az allergiát produkáló tényezőknek, a szervezeted hozzá szokik azokhoz. Nem érdekel mit mondanak az orvosok, nekem így sikerült megszüntetnem az allergiáim.
2013. okt. 4. 07:53
2/3 nanett6969 válasza:
Nem múlik el az allergia, ami ún. antiallergén azt meg nem tenyésztik még itthon. Annyit tudtok tenni ha nagyon szeretnétek cicát, hogy don sphynx cicát vesztek ami kicsit pihés = velúr a hivatalos neve (hogy mégse tök kopasz cicátok legyen), van pici szőre és naponta át simizitek valamivel, vagy megfürdetitek, gyakran porszívóztok, mossátok sokszor a takarókat, ágyneműket. Nekünk bevált.
2013. okt. 17. 16:08
3/3 H.Andreaa válasza:
Én macska allergiás vagyok, de soha nem tudtam lemondani a macskákról, mert imádom őket! :D Valóban igaz h a saját macskádhoz hozzászokik a szervezeted, és nem jön úgy ki az allergia. Miután bérházba költöztem és megvettem a brit cicám, sokat olvastam róla hogy allergiások hogyan tarthatnak macskát. Fontos, hogy ha lehet ne legyen szőnyeg a lakásban mert abból nehéz kiszedni teljesen a szőrt, sokat kell porszívózni, felmosni és szellőztetni. Valamint a cicát én fürdetem 1-2 havonta és majdnem minden nap megfésülöm furminátorral. Így nem szőröz össze semmit, és én is teljesen jól elvagyok mellette. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!