Lehet rá esély? :O (rövid)
Nos a barátnőmmel igen hevesen egymáson voltunk, Ő is szűz volt még, Én is. Betettem neki, de csak 3 ki-be húzás volt, mert mondtam, hogy álljunk le, ugyanis nem volt nálunk gumi, nehogy gyerek legyen belőle...
Nem élveztem el, pusztán attól a nagyon kicsi előváladéktól, ami a péniszemen lehetett teherbe eshetett, vagy szinte nincs is rá esély?
A menstruációja 3 napja múlt el, ha ez mond valamit.
Előre is ksznm a válaszokat!
Igen-igen kevés esély lehet rá, hogy terhes a barátnőd. És nem a 3x ki-be huzogatás miatt, mert ha mindezt peteéréskor teszitek, (mensturáció után kb. 14 nappal) akkor az előváladék miatt jóval nagyobb lenne az esély, mint a mensi után 3 nappal.
De!! Azt tudnod kell, hogy igaz, nagyon-nagyon ritka, de van olyan, akinek a peteérése a menstruáció körüli napokra esik, és nem pont a két vérzés közé.
Tehát fentiek alapján olyan 0,5 % esélyt látok kb. a terhességre. Szerintem nem kell félni.
Aha. Értem. Hát remélem, hogy ennyitől nem lett terhes, mert az nagyon rosszul jönne....
Izgulni sem érdemes miatta?
Jajj valaki nyugtasson már meg.:/ :D
Te figyu! Az előző kettő már leírta, meg meg is nyugtatott. Most nem tudsz olvasni, vagy mi van?!
Az esélye kicsi, de van rá esély!!!
Szia!
Szerintem azért egy kicsit izguljatok. Hiába kicsi az esély, ha terhes lesz, akkor 100%-osan lesz terhes.
Egyébként nem onnantól kell számolni, hogy mikor múlt el a vérzése, hanem onnantól, amikor megjött. Mondjuk ha 5 napig tartott nála, akkor 5 + 3, a 8.-ik napon voltatok együtt. A spermium eléldegél mondjuk 2 napig a barátnődben. Már a 10.-ik napnál járunk. És az már nincs messze a peteéréstől. Ha mondjuk neki nem pont a 14-ik napon van, hanem egy-két nappal korábban, akkor nagyon-nagyon közel vagytok, és a heves összeborulás még akár ki is válthatta nála az ovulációt. Majd akkor nyugodjatok meg, amikor megjön a következő vérzése rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!