Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mire lehet allergiás?

Mire lehet allergiás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Anyukámnál van 2 benti cica.

Sajnos nagyon ritkán, félévente/évente tudom őket meglátogatni. 2 hete voltam náluk és kiderült, hogy a 2 cica, nagyon gyenge minőségű kaját eszik és az egyiken kopasz foltokat láttam. Nem rohantam vele rögtön a dokihoz, a kajára gyanakodtam, hisz a másik cicának semmi baja. Vettem nekik minőségi tápot, most azt eszik.

Eltelt 2 hét és Anya mondta a telefonba, hogy nem javult a cica, így elvitte tegnap dokihoz.

Az állatorvos azt mondta, hogy allergia, de az allergia teszt 30 000 Ft lenne. Sajnos ennyi pénzünk jelenleg nincs. Most egy injekciót kapott, amit 2 hét múlva meg kell ismételni.

Anya gondolkodott, de nem jutott eszébe semmi, ami új lenne a házban, amire allergiás lenne a cica. Én a rossz kajára gondolok. Lehetett a kaja a hibás, bár már azt is régebb óta eszik... És ha a kaja volt, akkor tápváltás után mennyi idővel szűnnek meg a tünetek?

2010. jan. 5. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

a purina one nem prémium táp, hanem középkategóriás.

megtudhatnánk hogy mi az a nagyon gáz kaja?

Mert ismerősünk tescossal etet (és vidéken kb mindenki) és semmi baja a macskáknak, többséük 10-12 évig is él, kinti cicák.

2010. jan. 5. 19:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Fuh, sajnos összekevertük a tápokat...

Az a nagyon gáz kaja a Darling volt... Én nem szeretem őket véres fűrészporral és szójával etetni, de nem is ilyen táppal hagytam nála a cicákat. Persze nem szólt, hogy tápot váltott, le is szidtam miatta.

2010. jan. 5. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!