Mire vagyok allergiás?
Tüneteim az utóbbi pár napban kezdődtek, és ma éjjelre fokozódtak. Még azt is meg kell említsem, hogy a tünetek éjszaka jelentkeznek leginkább, melyek a következők:
-szemviszketés, olyannyira, hogy vörösre dörzsölöm az egyiket
-iszonyatos orrfújás, orrdugulás
-néha köhögés, viszketés az orrban
-alvási problémák (például ma éjjel 3,5 órát aludtam a szokásos 8 helyett)
Megnéztem a pollennaptárt, de eléggé zavaros volt.
Lehet, hogy a parlagfűre vagyok allergiás?
De akkor miért nyár végén jelentkeznek a tünetek?
Még azt megemlíteném, hogy 4. emeleti lakásban lakom a Budapest belvárosában.
Voltál már valaha allergia teszten (vizsgálaton)??
Ezelőtt nem volt ilyen gondod??
Szerintem menj el dokihoz az biztosabb, mint itt leírod mi a tüneted. Csak találgatni tudnánk azzal nem jutnál előbbre.
Hasonló tüneteim vannak. Azzal a különbséggel, h nekem már 4. nyaram eddig találgattak, írtak fel jó drága gyógyszereket, de egyik doki sem küldött allergia vizsgálatra, pedig voltam gyerekkoromban, akkor nézték a parlagfüvet és negatív lett.. Az utóbbi pár éjjel még annyit sem aludtam, mint Te..így elmentem dokihoz hátha most eltalálja mi a bajom és felírt egy injekciót, amit kiváltottam és asszisztensnő be is adta. Remélem hat mer már naon kivagyok!
Voltál dokinál?
voltam vérvételen a kritikus időszakban tavaly, és minden negatív lett
remélem te is jobban leszel!
Vérvételen?? ez komoly nem is tudtam, h van ilyen v. mást néztek akkor?, egy allergia vizsgálat, teszt nem ebből áll!!
Jobb lett, de még nm merem elkiabálni! Orrdugulásom elmúlt, kicsit jobb a közérzetem nm tüsszögök (maj' 150pzs-t használtam el..)igaz néha viszket torkomnál, ha nyelek, nagyon fáj a torkom rem. elmúlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!