Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Használ valaki láthatatlan...

Használ valaki láthatatlan kerítést cicánál?

Figyelt kérdés
Hogy vált be?Ha bevált,az melyik márkájú volt?Köszi a válaszokat!

2014. jún. 23. 09:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van...Arra nem gondoltam,h.mi van,ha mégis átmegy rajta...Na.Ezért már érdemes volt feltenni a kérdést...Egyébként véletlenül sem szeretnék fájdalmat okozni egy állatnak sem!!!Csak szerintem az is kínzás,ha nem mehet ki egy macska a kertbe...Főleg,ha látja,hogy a kutya meg igen...
2014. jún. 23. 16:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha rendszeresen oltva,meg féregtelenítve van+van rajta bolha-kullancs riasztó csepp ( mint a kutyánkon is)akkor nem hiszem,hogy baj,ha kinti-benti cica...
2014. jún. 23. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem ivarosodás előtt,még kiscicaként lett ivartalanítva a kandúrom. Hugomnak volt már egy kijárós kandúrja(igaz őt csak 1-2 évesen ivartalanították) és egy benti kistestű kutyánk is van,tehát volt társasága. Én kezdettől fogva benti cicának szerettem volna,csak szüleim folyton kiengedték.

El is tűnt minden előzmény és nyom nélkül.Kertesházas vidéki övezet,minden sarkon 3 macska,itt nem rohangál senki állatorvoshoz ha felbukkan a kertben egy eddig ismeretlen macska,hogy ugyanmár ivartalanították-e,kapott-e oltásokat,chipje van-e...

Az ugyanis nem gps,csak a leolvasáskor látja belőle az állatorvos a gépén a gazdi adatait.

Így,hogy már kész a baj azt mondom bár lett volna egy ilyen kerítésünk vagy akármi más. =(

2014. aug. 14. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!