Láthatatlan macskakerítést honnan tudnék venni? Olcsón, vagy akár használtan.
Láthatatlan??:O:O
Azt csak a varázsboltban.
beütöttem gúgliba, csak mert érdekelt h mi, és kidobott egy 44 ezres vaterásat.
ez se olcsó, csak olcsóbb.
Nem!
Tegyél az ajtó mellé egy plusz ajtókeretet, ahogy a szúnyoghálós ajtókat gondolom már láttál. Csak szúnyogháló helyett csibe, nyúl, vagy madárhálót (ki hogy hívja) feszíts rá. Akkor van légmozgás a lakásban, de nem tud rajta kimenni. Egyébként macskabiztos kerítést kellene csináltatnod. Mi csináltunk magunknak, nagyon jó...és vállalunk is, gyűjtsd rá, és kimehet a kertbe bogarászni, játszani, sütkérezni...és normálisabb életet élhet.
Az ajtós megoldás tetszik csak az a baj anyumék nem hiszem h tolerálnák a csirkedrótot esetleg üvegszálas szúnyoghálóval ezt ugyanígy meglehetne oldani?vagy azt szétszedné a macska?
A 44ezer már nem olyan ijesztő barátságosabb mint a 70 ezer.
Kedves komolytalan kommentelők csak gratulálni tudok a színvonalhoz.itt azért tesznek fel kérdést h értelmest választ kapjanak.ha hülye a kérdés hülye a válasz rá.én viszont úgy gondolom normális kérdést tettem fel.ha pedig nem tudtok választ adni akkor be lehet fogni a csipogót vagy előtte rákeresni mielőtt nyilatkoztok.
Meglepődsz, hogy a csirkehálók, mennyire nem látszanak, mivel ritka, és vékony drótból készülnek. Nekem körbe van húzva vele sok ablak, és kert, és van hogy nem látszik...fényviszony, szög...stb. ezektől függ.
A szúnyogháló mindenképpen látszik, mert nagyon sűrű. Azt pedig hogy a szúnyoghálót szétszedi e, az macskafüggő. Mennyire vagány, erőszakos, erős. De ha csak el akar kapni valami rovart, már a körme kiszakítja. Egyet tehetsz, a nagyanyánk korabeli szúnyoghálót teszed fel, vastag erős, merev, azt hiszem leginkább zöld színben van. Na de az végképp csúnya!
A csibehálós megoldásról szívesen csinálok, és küldök neked képet, ha küldesz privátban egy emailt.
Szia
Én elhiszem hogy a többiek felbosszantottak, de ha nem küldesz privátot, nem tudok segíteni értelmes, olcsó megoldással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!