Működik a láthatatlan macskakerítés?
A macska, hogy ha elindul, semmi nem tartja vissza. Egy normális kerítés többet ér, mint az ilyen elektromos csodakütyük. Ennél már csak az jobb ami a kutyát ugatásra megrázza, ezzel garantálja, hogy a kutya ne ugasson...
Bemutatn láttam, még ott se nagyon működött, pedig a kutya akin bemutatták láthatóan szépen be volt tanítva, hogy honnan nem szabad neki tovább menni. Azt a pénzt amit ilyen szutyokra költenéd, inkább költsd értelmesebb dolgokra. Ha van rendes kerítésetek, akkor más nagyobb állat nem megy be rajta (macskákat meg nem engednek a Te cicáid a területükre). Ha pedig ivartalanítottak, akkor nem fogja őket hajtani a szaporodási ösztön, így nem fognak állandóan szökni.
Én nem bíznék meg a láthatatlan kerítésben, minden macska más, félnék hogy a vagányabb, vagy pont félősebb cicáim megijednek tőle, és pont a rossz irányba menekülnek. Elhiszem az előttem szólónak, hogy működik, de mit csináljon az, akinek 9 macsek van...anyagi tönkremenetel az elemcsere, és én is félnék le ne merüljön. Na meg nem tudom akarnám e, hogy egy cicám nyakánál folyamatosan sugározzon valami elem valami rosszat...elektromosság, mágnesesség...nem tudom...
Én arra esküszöm, amit én csináltam, macskabiztos kerítést csináltam.
Ugyanis a nyakörv nem véd meg a kintről betörni akaró vadabb kutyáktól, vagy verekedni vágyó idegen macskáktól...ugyebár...
Nem tudom azóta vettél e ilyet, vagy megoldottad-e valahogy, de privátban küldök képeket a macskabiztos kerítésről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!