Van valakinek tapasztalata láthatatlan kerítéssel kutyáknak?
Arra a nyakörvre gondolsz, ami megcsípi egy kis árammal, ha a közelébe megy?
Mi nem használtuk, de hallottam, hogy bevált másnál. Eleinte próbálkozott odamenni, de pár alkalom után már nem is közelítette meg a tiltott helyet.
Nekünk 2 bernáthegyi van, nagyon szökősek és hát az emberek marhára félnek tőlük. már villanypásztorral is próbálkoztunk, de a nagy szőrük miatt seemit sem ért. nagyon jó az a láthatatlan kutyakerítés, de tényleg érdemes leásni, mert mi csak kihúztuk és a fűkasza elszaggatta, de megcsináltuk, csak hát úgy nincs ilyen gond.
csak ajánlani tudom, nagyon jó!!
Szia!Én teljesen ellene vagyok,mert van olyan kutya amelyik annyira megrémül az áramütéstől,hogy legközelebb még sétálni se fogod tudni el vinni sőt ki se megy a kertbe!Inkább mozgasd le így eszébe se fog jutni elmenni vagy valami rágcsálós játék annyiféle van pl;Kong.Szóval én nem nagyon ajánlanám mert lehet kezelhetetlen lesz a kutyád!
Még ha kipróbálod azt a csípést leggyengébben már az nagyon fáj!
Nálunk villanypásztor van. Azzal is előfordul, hogy néha nekiszaladnak a kerítésnek és megcsípi őket.
Most képzeld el, ha mindezt még nem is látja.
Szegény folyamatosan kapja az ütéseket tőle.
Én inkább a villanypásztort ajánlanám, azt hiszem nincs nagy árkülönbség.
14:54
Biztosan jól volt felrakva az a villanypásztor? Az enyémek is nagyon szőrösek, de igencsak visítanak, ha nekiszaladnak.
A villanypásztort nekem sem ajánlották a hosszú szőr miatt, nyáron nyírva van de télen megnő kb 15 centisre a szőre.
Reggel és este le van futtatva biciklivel, elég sokat foglalkozom vele, sajnos mint kiderült ez nem elég neki.
A láthatatlan kerítést pedig úgy gondoltam hogy a kerítés vonalában húznám ki a drótot így nem lenne a semmitől való félelem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!