Jó trükkök gyógyszer beadásához?
A macskámnak gyógyszer kell, és már egy csomó mindent megpróbáltam, de egyszerűen nem sikerül elérnem, hogy maradéktalanul bevegye.
Próbáltam belerakni a szájába, kiköpte, bármeddig is tartottam neki csukva. Porrá törtem, feloldottam vízben, és fecskendőben öntöttem a szájába, de kinyomta a szája oldalán. Beleraktam a kajájába, kiszagolta és nem ette meg, inkább éhezett. Ha parizerbe, vagy más szalámiba rakom, azt kihányja. Ha májkrémbe rakom, nem eszi meg, csak szaglássza. Ha rákenem a mancsára a májkrémmel, hogy kénytelen legyen lenyalni, lerázza... Most is megpróbáltam rákenni, de miután megrázta a mancsát, egyszerűen nem érdekelte többé, hogy rajta van a trutyi a szőrén, szerintem még most is úgy van... Vagy előbb-utóbb lenyalja? Vagy mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!