A msckámat valami megtámadta, vagy felakadt valamibe, nem tudom, de nagy fájdalmai vannak, és nem eszik? Orvoshoz vigyem, vagy esetleg gyógyszer, majd felépül?
lehet megverték szegényt :(
azért ha lehetőséged lesz rá minél hamarabb vidd el orvoshoz
Köszönöm a válaszokat!
Elvittem végül orvoshoz, kapott egy kis gyógyszer, egész napot átaludta, de már nyérvog a kajáért. :) Valószínű egy másik macskával összekapott, de nincs komoly sérülés.
Viszont mikor bent voltunk, volt egy másik pár akinek a macskájukat el kellett altatni, mert valaki sörétessel rálőtt...
Muszáj ezt leírnom, mert egyszerűen ez a világ legundorítóbb dolga ezt tenni egy állattal. És sehogyse fogják megtudni, hogy ki tette, ez a legborzasztóbb. ÉPedig évekig kéne a börtönben rohadnia!
Remek hír hogy jobban van a cicusod.
Reagálnék a sörétesre. Sajnos azt kell hogy mondjam hogy lehet jobb is hogy sose tudják meg ki volt. Volt egy cicám, aki 12 éve egy nap úgy jött haza 3 nap után hogy le volt vágva az összes bajsza, a talpáról a párnácskák és a mellső lábában volt egy golyó. Nagyon erős cica volt, fájdalmat nem mutatott (persze nyilván voltak neki), és hamar rendbe jöttek a sérülései. Ennek már 12 éve és a mai napig megforgatnám szó szerint a nagy kést a gyomrában annak aki ezt tette a cicámmal. De vajon mit értem volna vele? A cicámnak attól nem lett volna jobb, és még én kerültem volna börtönbe.
Sajnos nagyon csak ritka, konkrétan bizonyítható esetekben tesznek a hatóságok bármit is. Épp ma olvastam egy esetet hogy egy fogságban tartott, kínzott cicának sikerült megszöknie. Kiderült hogy a kínzás nem merült ki az éheztetésben, és bezárásban. Bele is lőttek. Tudják ki volt a tettes, fel is jelentették, de hiába. Az emberek szaván kívül más bizonyíték nincs, a tettes tagad, így a hatóság nem tesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!