Ötletek gyógyszer beadásához? Nagyon megköszönném!
Figyelt kérdés
13 éves kutyámnak eddig egyetlen módon sikerült beadni a féregt. tablettát, csirke bőrébe csomagolva. De most 10 napig antibiotikumot kell szednie, félek hogy pár alkalom után rájön a turpisságra, ezért kellene még pár ötlet ami nektek bevált. Lenyomni egyáltalán nem lehet neki, az orvosnál is 3-an fogták le (8kg), de odakapot a dokinak, és a végén vissza is köpte a tablettát :( Hasonló cipőben járó gazdik ötleteit várom! Köszi!2010. júl. 27. 19:57
1/15 anonim válasza:
Hát nekem cicám volt, mi összetörtük és tejfölbe kevertük a gyógyszert. kutyának is lehet ezt. konzerv kajába keverd bele.
2/15 anonim válasza:
Én is kajába szoktam neki becsempészni. Vagyis nem a tápba, hanem, amit szeret. És lehetőleg akkor, mikor viszonylag éhes: parizer kockába, kenőmájasba.Négy felé törve. Lenyeli, mint kacsa a nokedlit. Bár nekem is volt, hogy észrevette,és csak a gyógyszert vissza köpte. Olyankor száj kifeszít, gyógyszer be mélyre, száj össze szorít, torok simogatás, míg meg nem unja, és nyel egyet. Persze, te kutyádnál ez nyilván nehezen kivitelezhető.
3/15 Winner of Royal Hill válasza:
Májkrém,kolbász.
Mondjuk Te vagy a gazdája,tudnod kellene egy tablettát beadni neki,akár lenyomni a torkán is. Téged csak nem harap meg,vagy igen?
4/15 anonim válasza:
Szelj karikákra egy virslit,az egyik vastagabb szelet közepébe nyomd bele,könnyen belemegy,mert a virsli puha. Először adogasd neki az üreseket,mikor már tudja,hogy mit kap,és gyorsan megeszi őket,akkor jöhet a gyógyszeres. Hidd el hirtelen le fogja nyelni,és fel sem tűnik neki,hogy bele volt csempészve egy kis gyógyszer,mert egyben lenyeli gyorsan,mint a többit:)
5/15 anonim válasza:
Az én kutyámnak rendszeresen gyógyszert kell adni. Vannak olyan húsdarabok vagy parizer, amit késheggyel jól ki lehet fúrni, és belenyomom a gyógyszert. Ja a kenőmájasba is jól "be lehet csomagolni". Ha ez megtörtént, akkor vagy bekapja így, vagy belerejtem a tányérnyi kajájába. Abszolút bevált, észre sem veszi.
6/15 anonim válasza:
Nem kell hús. Könnyen ki lehet feszíteni a száját, ledobod a torkába, összenyomod a száját, és dörzsölöd a torkánál. És le is nyelte.
Kicsit durvának tűnhet, de nem az, és eg 100%-osan beválik.
7/15 anonim válasza:
én bele szoktam dugni egy fél kockasajtba ...
8/15 anonim válasza:
ki kell nyitni a száját a nyelve tövére rakni, és becsukni a száját. és végigsimitani fentről lefelé és kész. lenyelte.aztán nagy dícséret:)
9/15 anonim válasza:
Nálunk a Túró Rudi vagy a májkrém vált be.
10/15 anonim válasza:
Énis májkrémbe szoktam beledugni, ha az nincs akkor puhább sajt is megteszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!