Mi történhetett a macskával?
Valószínűleg felakadt valamibe. Ha még most elviszed állatorvoshoz (keress ügyeletet) akkor talán menthető lesz a szeme, de ha nem akkor bizony tuti hogy megvakul. Ez nem játék.
Ha a te szemed vagy a gyereked szeme vérezne, akkor elmennél-elvinnéd orvoshoz gondolkozás nélkül....
kedves kérdező!
Akkor könyörögj a szüleidnek, csússz előttük térden, vagy bánom is én. Mondd azt, hogy gondoskodsz az ügyről, csak vigyétek már el egy orvoshoz!!!
Pedig ilyen súlyos esetben csak az állatorvos segíthet, mert amikor már a szeme meg az orra vérzik, az súlyos eset. Ha nem viszitek el, akkor valószínű, hogy elpusztul. Szüleidnek meg megmondhatod, hogy attól függetlenül, hogy a macska kisebb, mint a kutya, ugyanolyan érző lény, ugyanúgy fáj neki, képzeljék el, hogy egy 9 hetes kiscica, ami emberi évben számolva még csak éppen elmúlt 1 éves, mit érezhet, milyen fájdalmai lehetnek és hogy meg lehet ilyenkor ilyedve. Ha magadhoz édesgetsz egy állatot, azért felelős vagy, akár egy kisegér az, akár egy elefánt. Ha így állnak a dologhoz, akkor neked is legyen annyi eszed, hogy inkább nem kérsz macskát, mert ez csak szenvedés nekik, és pont az ilyen esetek miatt van annyi kiscica a menhelyen, annyi kóbor állat, annyi megölt pici egy-egy szezonban, mert gondolom ha ilyen sérülés miatt nem viszitek orvoshoz, akkor ivartalanítva sem lesz. Sajnálom a cicátokat, az eddigiekkel és a leendőkkel együtt. Talán benned lesz annyi, hogy nem hozatsz oda magadnak többet.
Tudom, nem a kérdésre válaszoltam, azzal kapcsolatban már mindent elmondtak előttem, de felháborít a dolog. Én menhelyi önkéntes vagyok, azon dolgozunk, hogy a sok zsákban kirakott kiscica túlélje, el sem tudod képzelni, mi pénzt, energiát fordítunk arra, hogy életben tartsuk őket. Szörnyű sorsuk van még így is, de felháborító, hogy ahol csak egy picire kéne figyelni, ott még rosszabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!