Azert ker penz az orvos ha csak megnezi a cicam labat?
Figyelt kérdés
Cicamnak van valami a hatso labaval, olyan mintha sok kis var lenne rajta, de mar 2 honapja. Hosszu a szore es nem latom mi is az. Ezert szeretnem elvinni dokihoz, csak erdeklodnek, hogy azert is ker penzt ha megnezi?
Kulfoldon lakom, itt horribilis osszegert nezik meg, de mivel epp megyek haza, gondoltam igy megnezetnem.
2009. dec. 28. 20:48
1/8 anonim válasza:
Igen, van vizsgálati díj mindenhol. Viszont ha most nem viszed el dokihoz és tényleg beteg (simán lehet olyan gombás bőrbetegsége akár, ami hónapok múlva már éveken át tartó gyógykezeléssel jár), akkor később a többszörösét fizetheted, a cicád pedig közben végig beteg. Mi egy olyan macskát fogadtunk örökbe, akinek elhanyagolt betegsége volt. Azóta havonta járunk vele dokihoz, ez így lesz élete végéig, de egészséges már sose lesz. Úgyhogy inkább többször fölöslegesen, mint egyszer későn menni. Szerintem.
2/8 anonim válasza:
ha csak megnézi megvizsgálja gyorsan, akkor nem fog szerintem. Nekem volt már ilyen, akkor nem kért. De lehet legombol egy ezrest max ha olyan, esetleg azért mert semmi más okból nem vagy ott. Ha pl beoltatnád vagy vennél valami macskakaját(van ahol azt is lehet), akkor nyilván nem számolna semmit fel pluszba. De szerintem itt se fog. Vigyél magaddal pár ezer Ft-ot a biztonság kedvéért. Ha végeztél, akkor írd majd meg, hogy kért e, kíváncsi vagyok.
3/8 anonim válasza:
Nálunk (Pest megye) általában 1500-2000 Ft körül van a vizsgálati díj. Az én orvosom elég rendes és sokszor semmit nem kér 1-1 kisebb vizsgálatért.
4/8 anonim válasza:
Bocs, tényleg igazuk van a többieknek. Szóval mindenhol van vizsgálati díj, de ahova rendszeresen jár az ember, ott elengedik néha. Legtöbbször a beteg mentett állatoknál. Mi csak az oltásokat és a gyógyszert szoktuk fizetni.
5/8 anonim válasza:
nekünk jó fej a dokikn, örül hogy elvisszük őket, és nem haggyuk szenvedni betegen otthon, ugyhogy sima vizsgálatér nem kér pénzt, sőt, multkor egyszerre 4 kandúrt vittük ivartalanítani, és 3000ftot kért cicánként :D
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.
Akkor ez nem drama, ha ker is, itt egy latogatas 8-10 ezer, az ivartalanitas 30 volt, az oltasokat meg sem emlitem... Minden oltasa megvan amugy, csak a labacskajaval van a gond.
Majd megirom, hogy vegul kert-e penzt. ("Sajat" dokim nincs, mivel nem ott lakom, igy mindenkepp idegenhez fogok menni)
2009. dec. 29. 07:33
7/8 anonim válasza:
Attól függ. Nekünk volt már olyan, hogy elvittük idegen orvoshoz, panasza is volt, de mivel semmi bajt nem talált és ellátni sem kellett, ezért nem kért pénzt.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem kért pénzt :)
2010. jan. 11. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!