Ha az orvos megnézi van-e peteérésem az hogy működik? És mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 11:33
1/2 anonim válasza:
Ultrahanggal nézik. Vagy hüvelyi vagy hasi. Ha hasi, akkor telt húgyhólyaggal kell menni, ha hüvelyi, akkor üressel. Az, hogy mennyibe kerül, orvostól függ, én SZTK-ba járok ingyen, de van amikor a magánrendelésre 6ezerért.
2/2 anonim válasza:
nekem mindenhonapban nézik. ma voltam a 13. napon, kb 2 perc az gész, gumit huz a méröfejre, pár cm-re bedugja nem is fáj és a kivetitön látod a méhedet meg hogy melyik oldalon érik a tüszö és mekkora, és a doki megmondja mikor kell sexelni. ha 20 mm körül van akkor nem kell többet menni, csak sexelni.. ha kevesebb mint 20 mm akkor vissza rendelhet másnapra. én ugy örülök, nekem azt mondta hogy pár perc és megrepedek még a petémet is láttam és most szur a hasam, azt mondja siessek haza a páromhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!