5+5 hetes km vagyok, naponta minimális vérzésem van ( egyszeri alkalommal). Az orvos azt mondta hétfőn mehetek uh-ra, mégnézi, hogy minden rendben van-e. Addig leirnátok, ti mit gondoltok erről?
Nekem minimális barna pöttyökkel indult,aztán pár nap múlva vetélés lett belőle.
Nekem is írták,hogy biztosan a hormonok,meg tágul a méhszalag és elpattant egy ér,de a legtöbb hozzászólás arról szólt,hogy azonnal menjek dokihoz,mert a vér tehresség alatt rendellenes.
Hosszú hétvégéd lesz így,úgy látom. De ne idegeskedj,ne rágódj ezen,az csak rosszabb. reméljük nálad minden rendben lesz! Drukkolok! Majd jelentkezz,mi a helyzet!
Én is így voltam,kb az 5.héttől kezdődött,nekem inkább barnás jelleggű,és nem túl sok,de viszont minden nap.Egy idő után átállt arra hogy csak éjszaka volt,teljesen kikészített engem is,hetente jártam uh-ra,de hál Istennek minden rendben volt,mondtam az uh-n is hogy mi a baj,megnézte külön is hogy nem a baba mellől,nem a méhből jön szerencsére.
Én már 10 hetes vagyok,de még mindig előfordul napi 3 utrogestan,és rutascorbin mellett,szóval nem tudom mi lehet ez,miért van,mindezt úgy hogy itthon pihenek.
Szerintem próbálj megnyugodni(tudom hogy ez a legnehezebb)és esetleg "beszélj" a picurkáddal hogy nagyon várjátok őt,maradjon veletek.
Még annyit hogy kb 6 hetes voltam mikor szabálytalan petezsákot látott a doki,és embrió nem ábrázolódott,műtétre küldött volna,de még kértem pár napot,hátha,3 nap múlva máshoz is elmentem uh-ra,ahol már a 9 mm-es Picukámat láthattam,és hallottam a szívhangját.:)És közben már második napja véreztem:(
A két uh között nagyon kértem hogy kapaszkodjon,maradjon velünk,mert nagyon várjuk apával.
Elveszi az ember eszét ez az örökös aggódás,de bízz Te is benne hogy minden rendben lesz!
Majd írd meg hogy mi volt uh-n!
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!Volt ame4lyik nagyon sokat segitett!
Azt mondta a doki, hogy minden rendben, utrogestant kell szednem napi 2X1.Biztatott, hogy ne izguljunk nem lesz semmi baj.Remélem valóban nem kell félnem!Minden nap elmagyarázom "neki", hogy kicsit legyen kitartó, mert nagyon várjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!