Mi a véleményetek? A következő generáció talán már nem lesz ilyen felelőtlen?
Figyelt kérdés
Most gondolkoztam el azon ,hogy a gyerkek többsége már tudatában van annak ,hogy ,hogyan kell felelősen állatot tartani csak a szüleik még az elfogultak. Tegyük fel a gyerek utána olvas az ivartlanitásnak és megkéri a szüleit ,hogy végeztessék el a beavatkozást ám azok feleslegesnek tartják a műtétet és inkább halomra ölik a kiscicákat.Főleg falun van ez a helyzet.Magam is ilyen kiscica gyilkolós környezetben élek és meglepően sok macskát/kutyát ivartlanitott a helyi doki az Állatvédelem iskolai órája után. A gyermekekben van a remény.2014. ápr. 9. 17:09
1/2 anonim válasza:
Faluhelyen azért még elég sokáig élni fog ez a fajta felfogás. Főleg, hogy szegény az ország, az embernek eszébe sem jut, hogy a macskára költsön, úgy van vele, hogy örüljön, hogy enni kap, meg beengedik a pajtába télen melegedni.
2/2 anonim válasza:
Én nagyon remélem! Én magam is falun lakom, kijárós cicámmal, de városi vagyok, és szerencsére nem tapasztaltam még öldöklést, viszont annál több is a kóbor macska!
ÓÓÓ párszor találkoztam már ilyen kérdéssel itt is, hogy "anyu nem engedi, stb" Szerintem ez szörnyű és miért is tart állatot az, aki nincsen tisztában azzal, hogy nem csak a nem kívánt szaporulat miatt kell ivartalanítani,hanem az AIDS és a méhgyulladás és a hererák ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!