SOS Mit lehet tenni a felelőtlen állatorvossal?
ANTSZ? Ez csak tipp, de rá lehet keresni szerintem. Ez durva. Főleg azért, mert ha nem tudja sorba, akkor miért nem nézi meg.
Amúgy a féreghajtót régen a kutyák se mindig nyelték le. Lehet ő se.
Szia,
Nem tudom mit lehetne tenni ilyen esetben, de lennél szíves megmondani, hogy hová vitted? Ha nevet nem mersz leírni, akkor nagy vonalakban, a helyiséget, hogy lehet megközelíteni a helyet stb. Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy hozzá viszem.
Szörnyű volt olvasni, amit írtál.
Gyógyulást a cicusnak ! Remélem, hogy rendbe jön !
Szerencsére nem járok arra, de azért megköszönném, sosem lehet tudni, hogy mit hoz az élet...Az ilyen alakokat szeretném elkerülni. Esetleg, elküldheted priviben is. Köszönöm,
szia.
bolhája még egyáltalán nem volt, most megmérték a súlyát, lázát, adtak neki egy hányinger csillapítót, egy pasztát ami a beleit tisztítja, és féregtelenítő tablettát, Milbemaxot
(most látom elírtam a cicám szót legelöl azért mindenkitől elnézést szeretnék kérni, kicsik ideges vagyok most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!