Miért nem ivartalanítjátok a macskátok?
Tele ez az oldal ilyen kijelentésekkel, hogy megint szült a macska, megint felcsinált valakit a kandúr.
Ti akik ilyesmit vagy hasonlót írtok..
Teljesen komoly a kérdés, Budapestieknek, Pest megyeieknek szerintem még tudok is segíteni kedvezményes ivartalanításban.
Ma voltunk ivartalaníttatni, ez az első ilyen élményem : )
Még a rendes étket is sajnálják a cicáktól, mért ivartalaníttatnák őket .. sajnos Magyarországon elég elmaradadott még az emberek felfogása ilyen oldalról, de reméljük az évek során változik.
Több ivartalanítási akciónak kéne lennie.
Én is ivartalaníttattam mindkét cicámat. Több ember felruházott a "szívtelen" jelzővel, de voltak akik rákérdeztek, hogy én mit szólnék egy hasonló műtéthez?
Erre már nem is tudtam reagálni. Hogy lehetnek ennyire buták az emberek?!
Be kellene vezetni azt amit a kutyáknál.
Kötelezni kellene a macskatartókat, hogy vetessék fel a macskájukat nyilvántartásba, és ha elérte a cica azt a kort, hogy már ivartalanítani lehet, levélben figyelmeztethetnék a tulajdonost, hogy végeztesse el a műtétet. Aki pedig ezt nem teszi meg, az fizessen büntetést!
Egyetértek veletek, szerintem se tudja mindenki hogy miért jó hosszú távon az ivartalanítás, és aláírom hogy van olyan hogy nincs rá pénz, én is több hónap alatt raktam félre.
Kedves nyolcadik válaszadó, bocsi a megszólításért:D
Kérlek küldj egy privát üzit hogy hol laksz, lehet hogy tudok neked segíteni.
Aki pedig azt írta, hogy vidéki, kérlek te is írd meg hol laksz, hogy küldhessek neked friss infót ivartalanítási akciókról! Ne vegyétek tolakodásnak, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!