Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Akiknek benti cicájuk van,...

Akiknek benti cicájuk van, hogy viselitek el, hogy minden tiszta szőr?

Figyelt kérdés
Hiába takarítok minden nap, 1 óra múlva már megint minden tiszta szőr, mintha semmit nem csináltam volna. 2 benti cicám van, 1 szobás lakásban. Nagyon zavar, hogy ha felhúzom a redőnyt, hogy legyen egy kis napsütés, még jobban látni, hogy csupa szőr a padló, ha vendég jön, nem tud leülni anélkül h ne lenne csupa szőr. Nagyon zavar, ti mit tesztek ellene?
2014. febr. 27. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, mert imádom a cicáimat. Egy kis szőr mindig van, elkerülhetetlen. Pedig akár naponta többször is porszívózok az allergiám miatt, fésülöm a cicákat...stb.
2014. márc. 1. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez szerintem macskafüggő lehet, mert nekünk 3 macskánk van (2 rövid szőrű, 1 félhosszú), és elenyésző mennyiségű szőr van a lakásunkban. Az más kérdés, hogyha felveszem őket az ölembe, általában összeszőröznek.
2014. márc. 2. 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:
nállunk nincsen ilyen gond kopasz a cica:)
2014. márc. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!