Akiknek benti cicájuk van, hogy viselitek el, hogy minden tiszta szőr?
Sajnos a cicuk szőrösek, nem lehet megoldani, hogy ne hulljon nekik (főleg most, jön a tavasz, cserélik a bundát).
Nekem egy cicám van, egy Ragdoll. Van ám szőre rendesen! :)
A megoldás a takarítás, és a rendszeres ápolás! Sajnos nem lehet megállítani a hullást, de kicsit csökken. (például nem hullik csomókban)
Ajánlom neked a furminátor nevű fésűt! Kicsit drága, de nagyon megéri! Nem ajánlott a rendszeres használata, maximum havonta-kéthavonta, de nagyon szépen kiszedi a szőrt. Ezután jön a rendes fésülés, amit napi szinten lehet csinálni. Van ilyen kesztyű fésű, amellyel olyan, mintha simogatnád a cicust, de nagyon szépen összeszedi a szőrt! :)
Nekem pont ezért nincs cicám, egyébként nagyon szeretem őket.
De ha elmegyek olyan ismerősömhöz, akinek van cicája, akkor annyira szőrös minden, hogy azt sem tudom, hova üljek, a ruhám annyira szőrös lesz, hogy alig lehet belőle kiszedni.
köszi első, utánanézek:)
hát igen, nekem is minden ruhám csupa szőr, szövetkabátom van, egyszerűen nem jön le róla, utálok már kimenni az utcára :s
Rendszeresen kell fésülni őket és takarítani.
Nekem Perzsám van hetente takarítok és 2 naponta fésülöm.
Lehet kapni ragacsos hengert nem tudom mi a neve de csak végig kell vele menni a ruhán és leszedi s szőrt (egyet én 600 Ft-ért vettem és 60 lap van rajta tehát kb. 60 használatra elég de akár többre is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!