Kutya, macska az agyba?
2 kistestű kutyám van velem alszanak az ágyban :)
Ha lenne nagyobb testű azt is felengedném.Hiszen tök mind1 hogy milyen méretű én tudom,hogy rendszeresen ápolva,fürdetve,féreghajtózva,oltva van :)
Két nagytestű kutyám van lakásban és három macskám.
Amíg egyedül voltam velem aludtak, akkor szoktak le róla mikor a mostani barátommal összekerültünk. Nem zavartuk őket, de nem fértek el kényelmesen, inkább leszoktak az ágy mellé. Aztán jött egy baleset nálam, elég "steril" környezet kellett a gyógyuláshoz, úgyhogy a barátom már a kórházi időszakom alatt elkezdte kiszoktatni őket a hálóból. A nappaliban ugyanúgy feljárhatnak az ágyra, de már nem alszunk együtt.
En kinti kutyat sose engednem be:S pl anyukamnal van olyan kutya aki szinte mindig kint van csak estere jon be es hat akkor fuj.. Kint van rgesznap a sarban, koszban es be az agyba.. Na olyat nem engednek be.. De majd akarok egy nagy bentit is azis csak pisilni jar majd a kertbe es velem alszik:D^^
Nekem sincs kinti macskam:D csak szobacica. Ezis akkor latott utoljara tájat, mikor kinezett az ablakon..
Nekem macskám van, inkább benti, csak nyáron szokott a jó időben kimenni.
Tiszta, szoktuk fürdetni, a szőre se igazán hullik.
Mióta itt van velünk, csak az ágyban alszik.
Jó alvó, nem szokott éjszaka zörögni, vagy hasonlók, tehát nincs vele semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!