Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kutya, macska az agyba?

Kutya, macska az agyba?

Figyelt kérdés
Ti beengeditek? Nem feltetlen egy bernathegyirol beszelek... De erdekel hogy a nagytestueket beengedik e az emberek:D en kistestueket es macskat mindig beengedem, imadok veluk aludni, igy a maganyos ejszakakon sem vagyok egyedul es van ki hozzambujjon:) 1-2-3 naponta atmegyek az agyon egy szorszedovel es kesz, a kellemetlen reszet is letudtuk..

2014. febr. 13. 11:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tul rendes kommentek voltak ahhoz hogy valami bunko be ne szoljon:) szivem, ha 300 ezerert vetted volna te is a benti macskak darabjat, hidd el bent tartanad te is! Azert engedjem ki hogy elussek, ellopjak vagy megmergezzek? A kutyak meg nyaron mindig ki-be jarnak, ahogy kedvuk tartja, az ajto is nyitva van, de ha esik vagy tel van, akkor szoszerint 5 perc pisi es futas be. Kepzeld, a jolnevelt kutya akkor jon, amikor szolsz neki es nem akkor, amikor kedvetartja!
2014. febr. 13. 15:11
 12/16 anonim ***** válasza:

5 perc nem elég egy kutyának. Hiába esik, fúj a kutyával menni kell, és nem csak a kertbe kiengedni pisilni.

Különben meg teljesen mindegy, hogy 5 percet van kint vagy 1 órát, így is úgy is koszos és vizes lesz, lehet lábat mosni, törölgetni.

Én a kutyáimat/macskáimat azért tartom/tartanám bent (elsősorban mert lakásban lakom nincs más lehetőségem) mert szeretem őket, szeretem, ha velem vannak, nem azért mert sokat fizettem értük. Nekem az utcáról/menhelyről befogadott "korcsom" is ugyan olyan fontos mintha egy tenyésztőtől vásárolnék egy drága állatot. Azért vállaltam, mert szeretem őket, nem státusz szimbólumból. És azért vagyok, hogy nekik jó legyen, ebbe bele tartozik a rendes ellátás és a foglalkozás, rengeteget mozgatás és szellemi fárasztás.

2014. febr. 13. 15:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem is van keverekem, de ami meg draga allat nem azert lett veve hogy a sok ingyenelo lopos elvigye! Megoldjak akar ket perc alatt is, nemkell oket hivni, max nyaron, telen kimennek, aztan beulnek az ajto ele es vagy vakkantanak vagy kaparjak es akkor kivan nyitva.. Es hiszed vagy sem, de ez igy van. Tudjak hogy bekell jonni es faznak is! Nade elut a tema a kerdestol, mashova menjen kotekedni, aki ugyerzi! Kerdessel kapcsolatosan irjatok!:)
2014. febr. 13. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Hát szégyelld magad, hogy ennyi pénzért vettél macskát, mikor annyi kóbor van, hogy az állatvédők meg beledöglenek már!!!!!!!!!!!!!! Akkor nem veszek macskát, ha bezárva tartom!!! Ezért nem veszek, nem a pénz miatt, a macska miatt, ez csak neked szórakozás, önző vagy!!! A másik meg, ne is haragudj de nem lehetsz valami értelmes, ha azt mondod, a kinti kutya fujj ne jöjjön az ágyba, de a te kutyád is kimegy (még jó) és akkor mi a különbség? Ugyanúgy koszos,sáros,bacis lesz! És mi itt a kérdés?
2014. febr. 14. 07:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Cicáimmal együtt alszom, utcáról mentett macsik egyébként, bentiek, parazitamentesek, rendszeresen féreghajtottak, szóval nem félek, hogy bármit is elkapok. A kutyám is bent alszik éjjel a házban, neki van saját ágyikója. Őt azért nem engedném be a sajátomba, hiszen egész nap kint fetreng az udvaron.
2014. febr. 14. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy yorkim van 13 hetes ,az ágyba tilos feljönnie,probálkozott már szigoruak vagyunk.Ott van az ágya a miénkhez közel.Nem szeretnénk ha velunk aludna ,mert bizonyos esetekben zavaro lehet :D
2014. márc. 26. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!