Ha havi szinten elviszem a macskát kozmetikushoz és minden nap kifésülöm a bundáját akkor nem lesz tiszta szőr az egész lakás ugye?
Van egy tarka meg egy hófehér cicám.
Most ilyen kinti benti cicák.(inkább bentiek)
A tarkának szinte semmi szőre nem hullik viszont a hófehérnek nagyon hullik.Ha csak végig húzom a kezem a nyakától a farkáig egy marék szőr van a kezemben.
Nemsokára elköltözöm a jelenlegi otthonomból és panelba megyek ahol csak benti cicák lesznek.Én viszont tisztaság mániás vagyok.Nem szeretem ha egy polc poros vagy ha a kanapén szőr szállak vannak. Megoldás van erre?
Nem fogom lepasszolni őket.
Két éve vannak velem.Mind a kettő pici kora óta velem van.
Én is a furminátort javaslom, jobb, mint bármelyik kefe. Kicsit drága, de megéri, nagyon jó! Amúgy panelban az elég nagy különbség lesz, hogy mivel nem járnak ki, télére nem lesz a nagy téli bunda, amit tavasszal elhagy.
A szüleimnek is kinti-beni macskái vannak és a tél utáni vedlés az kegyetlen. Ahhoz képest semmi, amit az én lakásban tartott macskáim termelnek.
Valószínűleg azért egy héten 2x porszívózhatsz majd, de hidd el, nálam panelban a szőr a legkevésbé idegesítő, helyette annyi por van, hogy én még olyat nem láttam, de komolyan!
én minden hónapban elviszem a Maine Coon-omat teljes kopasztásra, mert nincs időm naponta 2x porszívózni. mikor még hosszú volt a szőre, akkor naponta 2x fésültem, és ugyanennyiszer porszívóztam, de kb annyit ért mint halottnak a csók.
na meg azt is gyűlölöm mikor megsimogatom és a fél macska a kezemben marad.
nagyon csinos rövid szőrrel is, és mivel lakásban él, így esélytelen hogy megfázzon. sőt! néha ő a szélfogó az erkélyajtó előtt :)
Szóval nem teljesen nyíratod le?
Esetleg egy képet tudnál küldeni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!