Ha havi szinten elviszem a macskát kozmetikushoz és minden nap kifésülöm a bundáját akkor nem lesz tiszta szőr az egész lakás ugye?
Van egy tarka meg egy hófehér cicám.
Most ilyen kinti benti cicák.(inkább bentiek)
A tarkának szinte semmi szőre nem hullik viszont a hófehérnek nagyon hullik.Ha csak végig húzom a kezem a nyakától a farkáig egy marék szőr van a kezemben.
Nemsokára elköltözöm a jelenlegi otthonomból és panelba megyek ahol csak benti cicák lesznek.Én viszont tisztaság mániás vagyok.Nem szeretem ha egy polc poros vagy ha a kanapén szőr szállak vannak. Megoldás van erre?
Mi ezt tesszük szőrhullás ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=ULTTmGLRKUI&index=2&list=PLs..
"A kérdező írta, hogy tisztaságmániás, szóval lehet, hogy a macska "normális" ütemben hullajtja a szőrét, és ez csak az ő szemszögéből túl sok. Akkor viszont tényleg nem értem, miért tart macskát."
Mondjuk mert jobban szereti a macskákat, mint amennyire a szőrhullást nem szereti?
Én az elején válaszoltam azóta három macskám van és így már rengeteg a szőr és minden áldott nap porszívózok és igenis zavar a szőr. Na akkor? Én is minek tartok? Dobjam ki, mert zavar a szőr? Imádom őket, azért nehogy már ne lehessen kimondani, hogy a kihulló a porral gombócokba rendeződő, vagy a székpárnát vastagon fedő szőr nem jó, mert nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!