Volt valaki cicájának emlődaganat-eltávolítása? Írnátok nekem? Nagyon kétségbe vagyok esve:- (
Ez egy elég komoly műtét, nagyon megviselte, ezért ilyen kedvetlen még. Az én cicámnak is volt. Neki végig kellett vágni az egész hasát. Sajnos neki a szövettana rossz lett, áttétes daganatos volt, pár hónap múlva már vagy öt helyen nőtt ki új daganata. A doki szerint lehetett volna műtögetni két havonta, de értelmetlen lett volna. Már 11 éves volt, nem bírta volna azt a sok szenvedést. Nekünk sajnos el kellett altatni, mert a nyakában is nőtt egy hatalmas daganat és a végén már el is bújt előlünk, nem volt már sok neki hátra(étvágya érdekes ilyenkor is volt, dorombolt is).
Szerintem ez macskafüggő, hogy kialakul-e újra vagy sem. A cicám testvérének is volt emlődaganata, így neki is öröklődött sajnos.
Remélem, hogy a tieddel minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!