Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Volt valaki cicájának emlődaga...

Volt valaki cicájának emlődaganat-eltávolítása? Írnátok nekem? Nagyon kétségbe vagyok esve:- (

Figyelt kérdés
11 éves sziámi cicámat 1 hete műtötték... a daganat rossz helyen volt, de végül is sikerült a műtét. (Sajnos még nem tudjuk milyen lett a szövettan) Azóta nagy kötés van rajta, zavarja mindenben, de a legrosszabb hogy nem eszik semmit!!!Már 1 hete. Állatorvos adott szirupot és fecskendővel tápláljuk. Inni iszik. Széklete van és pisil is. De annyira jó étvágya volt!!Most egész nap fekszik, alszik, nem reagál semmire!Aki hasonlót átélt cicájával irna?Mire számíthatok?
2014. febr. 26. 19:32
 1/1 anonim válasza:

Ez egy elég komoly műtét, nagyon megviselte, ezért ilyen kedvetlen még. Az én cicámnak is volt. Neki végig kellett vágni az egész hasát. Sajnos neki a szövettana rossz lett, áttétes daganatos volt, pár hónap múlva már vagy öt helyen nőtt ki új daganata. A doki szerint lehetett volna műtögetni két havonta, de értelmetlen lett volna. Már 11 éves volt, nem bírta volna azt a sok szenvedést. Nekünk sajnos el kellett altatni, mert a nyakában is nőtt egy hatalmas daganat és a végén már el is bújt előlünk, nem volt már sok neki hátra(étvágya érdekes ilyenkor is volt, dorombolt is).

Szerintem ez macskafüggő, hogy kialakul-e újra vagy sem. A cicám testvérének is volt emlődaganata, így neki is öröklődött sajnos.

Remélem, hogy a tieddel minden rendben lesz!

2014. febr. 27. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!