Szerintetek hazajön még?
3 napja elveszett a 4 hónapos félperzsa cicusom. Napközben kiskora óta sokat volt az udvaron, de éjszaka mindig bent aludt. De sosem ment messzire, most meg egyszerűen eltűnt. Egy kis utcában lakunk, úgyh autó nem hiszem, h elütötte és sztem senki sem vitte el. A környéken mindehol megnéztük, mindenkit megkérdeztünk, de egyelőre semmi hír sincs róla...Szerintetek nem esett baja és hazajön még?
Attól félek, h a hidegben és az esőben vmi baja lett...
augusztusban volt ez nekem is, csak mi kéthónaposan játszottuk ugyanezt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__347361-van-r..
a plakátozás bejött az alapján hozták vissza. Nekünk éjszaka kiment az autó után és bement az egyik kertbe. ott sírt amikor megtalálták. előtte többször is jártam arra és mégsem.
szukrolok.
Az is lehet, hogy ellopták egyes emberek nem gondolnak semmire, csak viszik, ami megtetszik. Kedvenceim a gyerekek. Felveszik, aztán viszik, ha meg megunják lerakják. Arra egy sem gondol, hogy esetleg nem talál haza.
Nyáron elvitte így két kislány a gyerekek macskáját, a szomszéd néni látta, de mire előjött, addigra már elhaladtak macskástól. Nagy nehezen előkerítettük a két kölyköt, mit mondtak? Hát tényleg elvitték, de letették utána. Ha meg félperzsa, akkor főleg jaj de szép cicaaa.
Az is lehet hogy meghalni ment el!
Erről már olvastam hogy ha a macska eltűnik akkor elment meghalni! De ez nem biztos! Rakd fel mindenféle oldalr ahogy eltűnt hátha valaki elvitte és megtalálta!
Sajnos nekem is elment a cicám de, még most is imádkozom hogy hátha valkai befogadta! :)
Nekem van egy történetem.
1 éve a macskám leesett a 3. emeletről, mert miközben felugrott a párkányra lecsúszott. Ez akkor volt mikor épp nem voltunk otthon. Majd 2-3 nap múlva elkezdtük keresni, és 2 nap hiába való keresés után a kedvenc macskaeledelével sikerült előcsalogatni egy kocsi alól. Jobb első lába teljesen össze volt roncsolódva és biztos nagyon fájt neki de ott maradt a házunknál, azóta 2 kiscicát ellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!