3 napja nem jött haza a 2 és fél éves kandúr cicám. Reménykedhetek hogy még hazajön?
Nincs sajnos ivartalanítva, de eddig a két és fél éve alatt SOHA! nem csinált ilyet! Mindig itthon van, ha felkelek az az első, hogy jön elém nagy nyávogva, hogy éhes, és hízeleg, mindig mellettem van! Kinti cica, messzire soha nem kóborolt el, és tényleg nem túlzás, ha azt mondom, hogy mindig itthon volt! Vagy legalábbis hallótávolságon belül...Nem szokott a lánycicákhoz menni, eddig legalábbis, mondjuk nyávogni, meg "énekelni" szokott nekik...Beteg nem volt, hétfőn láttam utoljára, akkor majd kicsattant...
Reménykedhetek, h még hazajön? Ez nem nagy idő még? Vagy csak tényleg becsajozott volna??? :-)
Biztosan csajozik, az én kandúrom is olyan volt.De mostmár haza se jár,c sak esténként enni meg néha napközbenxDVgay kinn alszik a kert mélyén:P:D
Majd szólj ha előkerült:)DE ne aggódj.:D
Boven remenykedhetsz, en eppen 1 honap utan talaltam meg a kandurkamat. Azonnal vittem is ivartalanitani, hogy ilyen elo ne forduljon tobbet es nehogy baja legyen. Ne add fel, keresd a kornyeken.
Majd irj, hogy hazament-e?
Haza fog menni, ne aggódj! 1 hét és 1 hónap is eltelhet.
Lehet, hogy csapzottan, lefogyva, de hazamegy.
Fel a fejjel!, ez az élet rendje.
Hallottam már olyat is, hogy 3 hónap volt az eltelt idő, és a cicc lesoványodva, koszosan, de hazament, és teljes nyugalommal besétált a házba :)
Szóval nyugi, még simán van remény :)
Az én cicám sem jött ma még haza, remélem nincs baja vagy nem tetszett meg valakinek... De legalább oltva van 3-4 betegség ellen...várom haza nagyon...
Köszönöm szépen a válaszokat és a biztatást!!!! Nagyon aranyosak vagytok!!!! DE MA REGGEL HAZAJÖTT!!!!!!!:-))Egy kicsit éhesen, csapzottan, de borzasztó hízelgően, enyelegve...:-)
Olyan boldog vagyok, aggódtam nagyon, úgyhogy most az első utam az állatorvoshoz fog vezetni...Nem szeretnék többet ilyet átélni...Mégegyszer köszi!!!
5. válaszoló vagyok:D
nagyon örülök hogy előkerült:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!