Van két másfél éves ivartalanított nőstény cicánk. Minden este beszoktuk őket engedni a kazánházba, napközbe pedig az udvaron vannak. Amíg nyaraltunk, a szomszédok gondozták őket. De egyik este egy cica nem jött haza. Mi másnap hazaértünk a nyaralásból, de a macska még mindig nemvolt itthon. Most már öt napja hogy nem jött haza. :( Már mindenhol kerestük, de hiába:( Szerintetek még hazajöhet?
2011. júl. 6. 12:04
1/7 anonim válasza:
Hazamehet, 50-50 % az esély. Kérdezzétek körbe a szomszédokat, kertszomszédokat, hogy valaki ne zárta-e be véletlenűl a garázsba/pincébe stb...
Az én fél éves cicám 2 hét után jött haza lefogyva, tuti hogy valahova bezárták...
2011. júl. 6. 12:09
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Meg tudod vannak olyan emberek, h örülnek az "ingyen" cicának... A mi cicánk is "eltűnt", valszeg megtalálta vmi kislány, aztán hazavitte... Szerintem is lehet h vki véletlenül bezárta vhova, a mi kutyánk a garázsunkba szokott mindig bemenni, és véletlenül bezárjuk :D De persze max 1-2 órára... Úgy hogy kérdezgessetek.
2011. júl. 6. 12:13
3/7 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de nekem két cicám is eltűnt úgy hogy nem jöttek egyik este haza, és utána többet nem is.. az egyik 5 éve, a másik 4 éve tűnt el. Végigkérdeztem az összes szomszédot, kiraktam ilyen papírokat hogy elveszett cica, de semmi.. :/
Ettől függetlenül van esély rá hoyg visszajön a cicád. Egyik ismerősömnek egy év után, de olyanról is hallottam már, hogy 5 év múlva jött vissza.
Szurkolok neked, hogy visszajöjjön! :)
2011. júl. 6. 12:23
4/7 anonim válasza:
Nekem eddig 3 cicám volt, mindig el voltak kényeztetve, jobb helyük nem is lehetett volna. Csomó pénzt beleköltöttünk, és mindig nyomtalanul eltűnt.. Azért is van kutyám, mivel azok hálásabbak és nem tűnnek el. Amúgy kérdezősködj a környéken, hátha látták-e, nézz körül. Vagy ismerősöm azt csinálta, h végigment az utcákon kajásdobozzal, amit kanállal ütögette h a cica felismerje, közbe pedig hívogatta a cicát. Egyszer csak megszólalt a cica egy magas fáról.. :) Bármi lehet. Vagy plakátokat is csinálhatsz, az is segíthet. Remélem előkerül!
2011. júl. 6. 12:34
5/7 anonim válasza:
kérdezd végig, valaki ütött-e el macskát a környéken és az se kizárható hogy bezárták valahova
amúgy reménykedhetsz benne, hogy hazajön, én cicám 1 hétig nem jött haza és egyszer csak felbukkant :) szerintem őt is bezárták vhova mert nagyon kíváncsi természet
2011. júl. 6. 19:29
6/7 anonim válasza:
Nekem a második(igazából az első nem is az enyém volt,mert kb. 4éves voltam)cicám elkóborolt egy hétig kerestük nem jött elő.Imádtam,hófehér kiscica volt :( Kipalkátoltunk mindent,kérdeztgettünk,de nem jött elő.Aztán a mostani cicám(8éves,ő volt a harmadik,igazából 2.cicám)2éve nyáron 2hónapra eltünt,azthittük soha nem jön elő,aztán egyszer csak felbukkant.Azóta megszoktam hogy 1-2 napra eljön és nem jön haza,de aztán hazajön.Nem szabad feladni.
2011. júl. 6. 20:48
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tegnap este megtaláltuk a cicát:) A második szomszédunk zárta be véletlenül. Szerencsére nem történt semmi baja, csak nagyon éhes volt. Köszönöm a segítséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!