Pár napja eltűnt a kiscicám (3 hónapos). Elképzelhető, hogy haza tud találni, és hazajön?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a macskáknak nem jelent akadályt a kerítés...néha kiment az utcára, de azt is olvastam emellett, hogy rendkívül kötődnek a megszokott helyükhöz...Egy kis településen lakom (mindenki ismer mindenkit), és sok embernek tetszett a cica (valóban szép, nem azért, mert az enyém) és többen is kérdezték, nem adom-e nekik oda...persze a válasz határozott"nem" volt, ezért leginkább azt tartom elképzelhetőnek, hogy fogták, és hazavitték...De tényleg nem nagy ez a település, elképzelhető, hogy hazatalál?:(2011. aug. 5. 11:32
1/5 anonim válasza:
Egy idő után elkezd bóklászni, és akkor visszakaphatod.
2/5 anonim válasza:
emlékszem nekem is volt egyszer ,hogy 2 kiscicám eltűnt 2 hónaposka lehettek és 2 nap utána szomszéd hívott ,hogy ott vannak a kertben.A kiscicák nagyon szeretnek csavarogni elképzelhető ,hogy most is csak csavarog ,de ez sem 100%
3/5 anonim válasza:
három hónapos cica még nem tud területet jelölni, így nem találhat vissza szagnyomok nélkül.sajnos azt valaki elvitte magának, vagy másnak.
ha a teleülésen belüli az illető, talán egyszer meglátod az udvarán...
sajnos ilyan kicsi cicákat még nagyon könnyű elcsábítani.
az én szívem is megszakadna érte...
azért még reménykedj, hátha visszaadják.
4/5 anonim válasza:
A macskák a kajához kötődnek leginkább... Szóval ha valaki tényleg felkapta és elvitte, akkor hiába tudja a csak, hogy hol lakott, ha kaját kap, akkor neki tökmindegy, ott marad.
:S Ha úgyis olyan kicsi a település, akkor szerintem rakj ki pár szórólapot, hátha visszaadják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!