Hogy tudok egy cicának gazdát találni?
Figyelt kérdés
6 hónapos fiú cica fekete fehér házicica?SÜRGŐS NAGYON.senki negondoljon semmi rosszra-_-"
Miskolci vagyok.
2009. dec. 8. 19:43
1/10 anonim válasza:
nekünk már 3 is van..de szerintem hírdessed más oldalakon is,vagy add be egy menhelyre,pl. a pedigree örökbefogadási programhoz..ott láttam már,hogy macskákat is örökbefogadtak..
2/10 anonim válasza:
Tarts ki, nem hiszem, hogy 1-2 nap alatt el tudod helyezni. Minden menhely, macskamentő fullon van.
3/10 A kérdező kommentje:
de nagyon sajnálom szegénykét,és nekünk se jó így!Valaki mentse meg szegényt,mert megérdemli ajobb életet gyönyőrű és okos cicus!
2009. dec. 8. 20:10
4/10 anonim válasza:
www.expressz.hu
én itt hírdettem cicát, reggel feladtam a hírdetést, délutánra már hárman is el akarták vinni
egy próbát megér
5/10 A kérdező kommentje:
de ott fizetni kell nem?És amugyis mindenkinek a 2 hónapos cicák lennek nem a 6 hónaposak:(
2009. dec. 9. 14:25
6/10 anonim válasza:
nem kell fizetni.
ha fel sem adod honnan tudod?
7/10 A kérdező kommentje:
adtam fel az előbb 1-et
2009. dec. 9. 19:51
8/10 anonim válasza:
Jaj, kérlek, ne add menhelyre, onnan már nem jön ki élve!!!
Próbáld falun elajándékozni, ott befogadnak féléveset is,(az enyémek is akkorák voltak, amikor magamhoz vettem őket), a lényeg, hogy egerésszen, és ott külön előny, hogy fiú, mert nem kölyköl. Érdeklődj körbe a falusi rokonságnál, nem tudnak-e valakit, egy faluban mindig van valaki, akinek felfalták vagy meglőtték az előző macskáját, vagy akinek a kertjében elfér még egy macsek.
9/10 A kérdező kommentje:
Egyik szemem sír a másik nevet...Találtunk a cicának gazdi ez a legfontosabb :) Remélem jó kezekbe kerül
2009. dec. 13. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!