Hol tudnék helyet találni 2 cicának?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 16:23
1/15 anonim válasza:
szerintem írd ki a neten,vagy kérdezgesd a barátnőidtől,barátaidtól,ismerőseidtől ;)
2/15 Holdtündér válasza:
Hirdetést adj fel a neten.
Nagyobb városokból sok érdeklődő szokott lenni.
3/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne csak ezek már nem kölykök és inkább elhoznak egy 2 hete kiscicát mint egy 6 hónaposat...
2010. szept. 13. 17:01
5/15 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki mert nem tudom megtartani őket.
2010. szept. 13. 19:07
6/15 Holdtündér válasza:
De hisz a 6 hónapos is kölyök még. Azért próbáld meg, több az esélyük mint egy többéves cicának.
7/15 A kérdező kommentje:
A 6 hónapos az csak egy példa volt de ezek több éves cicák. Hát marha jó lenne a helyzet ha a 6 hónapos se kellne már...
2010. szept. 13. 19:23
8/15 anonim válasza:
ne dobd ki a macskáid amiket vállaltál!
9/15 A kérdező kommentje:
Nem dobom ki már találtam nekik gazdit, és nem én vállaltam hanem kénytelen voltam megtartani őket. És most érkezett egy új kis kölyökcica, (fajtatiszta) kaptam és ezért kell elajándékoznom őket.
2010. szept. 13. 20:37
10/15 anonim válasza:
Hál'istennek!!! Remélem jobb gazdához kerültek, mint amilyen Te vagy! :( Húúúú, de mérges vagyok! Mért nem gondolkodtok előre?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!