Hogy kell beadni a cicának a Pnazi Multivitamint?
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 14:49
1/8 anonim válasza:
Fölvágod a hasát belerakod aztán összevarrod. (bocs a morbid viccért)
Komolyan: Szerintem ezt a gyógyszertárban kellett volna megkérdezni, vagy az állatorvostól, de elvileg a dobozon is rajta kéne legyen.
2/8 A kérdező kommentje:
Mikor hazajöttem akkor esett le,hogy elfelejtettem :)
A dobozon minden van, csak ez az infó nem..
2011. okt. 27. 15:03
3/8 anonim válasza:
A Panzit nem ismerem, de ha tabletta akkor elég nehéz lesz beadni!
Én Gimpet multivitamin pasztát adok a cicámnak nagyon szereti nyalogatni olyan mintha "cumizna". A tablettákat nem ette meg.
4/8 A kérdező kommentje:
Tabletta, csak ilyen volt... =/
2011. okt. 27. 15:05
5/8 anonim válasza:
Meg kell fogni a két fülét,és egy kicsit hátra kell húzni.Ettől kicsit kinyillik a szája,és rátenni a nyelvére.De hátra a torok felé.Ha van fecskendőd,akkor adj fecskendezz a szájába vizet utánna.Az állatorvosom így mondta nekem is.Ha nagy a gyógyszer,törd ketté.
6/8 A kérdező kommentje:
Megmutattam neki egy tablettát. Beletettem a tenyerembe és fogta magát, lenyelte :D Még kért volna többet is :D
2011. okt. 27. 16:07
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
58%-os vagyok.Végül is ha megeszi az is jó.Én csak egy tanácsot adtam,hogy így is lehet,mert amikor nekem beteg volt a cicám,ezt mondta a doki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!