Lehet valami baja a Neocitrantól a cicának?
8 hónapos és kb 3 napja rosszabbul van, köhög meg furán veszi a levegőt, kis tesóm tegnap a neocitranból(felnőtt!) adott neki egy teáskanálnyit a tejébe
A cica ma nem evett semmit, pedig elég jó étvágya volt ezelőtt, most pihen a melegben, aggódom érte, mert állatorvoshoz nem tudom elvinni
Kicsi nem kicsi... Neocitranból adott neki ami megfázás elleni..Egy kis kanálla.... Akkor annyira hülye csak nem lehet...Meg nem kéne köze engedni ilyenekhez...
Mondo hívd ki a dokit.
Én kétlem, hogy a neocitrantól lehet baja. Ismerek olyat, aki fájdalomcsillapítót és görcsoldót is adott már a macskusznak, a doki is engedi pl. kutyáknak az emberi fájdalomcsillapítót, ha nincs más. A neocitranban meg ugyan mi káros van?
Inkább arról mesélj, mióta veszi furcsán a levegőt? Azon kívül rendben van? Miért nem tudod dokihoz vinni? Benti vagy kinti cica?
De köhög..és furcsán veszi a levegőt...Ez nem elég indok??
Amúgy meg tanulj meg olvasni... Azt írtam,hogy HÍVD ki a dokit... Én se tudom soha dokihoz vinni...de a doki mindig ki tud jönni..
kb 3 napja köhög, de amúgy minden oké volt eddig, evett rendesen(sokat is:P) meg nyávogott stb, most nem nagyon van hangja, de mondjuk pihen gondolom azért, és ma nem nagyon evett, előbb hívtam anyut h délelőtt evett e mondta h nem nagyon.A levegpt is csak néha veszi furcsán, olyankor kicsit hangos, olyan mintha vmi lenne a torkán kb így tudom leírni.Egyébként pont ezt magyarázom h sztem nem attól lehet baja, mert akkora mennyiséget nem kapott és annak kb az egésze a tál alján maradt.
elvinni se kihívni nem tudom az orvost, remélem ez már kielégítő válasz volt.ha tehetném elvinném de nem tudom, ezen mit kell még magyaráznom?szerintem nem úgy nézek ki, mint aki nem aggódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!