Lehet valami baja a Neocitrantól a cicának?
8 hónapos és kb 3 napja rosszabbul van, köhög meg furán veszi a levegőt, kis tesóm tegnap a neocitranból(felnőtt!) adott neki egy teáskanálnyit a tejébe
A cica ma nem evett semmit, pedig elég jó étvágya volt ezelőtt, most pihen a melegben, aggódom érte, mert állatorvoshoz nem tudom elvinni
Szerintem is megfázott, hirtelen jött a hideg:)Próbálj neki esetleg meleg levest adni, tarts melegen, be is takarhatod. Pihentesd egy pár napig. de ha jövőhétre nem javul, csak el kellene valahogy jutni dokihoz:(
Jobbulást neki!!
Igen, én is attól tartanék, hogy macskanátha, ami ugye nem egy egyszerű megfázás..
De remélem, hogy nem az, és ha már jobban van, akkor reménykedhetünk!! Lehet, hogy csak rossz napja volt:)
Írj, majd hogy teljesen rendbe jött-e!
:O Mindenképpen hívjatok dokit kérlek! Az már nagyon nem jó, ha a száján veszi a levegőt. Jajj, annyira aggódom érte, egész nap ezen agyaltam.
Nagyon remélem, hogy nem lesz komoly gond! Ha van valami azonnal írj!
Hol laksz? Hátha tudunk ajánlani dokit!
Elvittük orvoshoz, náthás, kapott 2 szurit és holnap is kap egyet, a neocitran pedig nem ártott
köszi h írtatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!