Eltűnt a cicám 1 hónappal ezelőtt és nagyon hiányzik. Hogy lehet túllépni ezen?
Ja.Egyetértek az előzővel. Amig a kinti cicáknál nins rá garancia ,hogy másnap még életben lesz a benti cicáknál ennek az esélye szinte nullára csökken.
És a benti cicák sokkal tovább is élnek mint akintiek. A kinti cicák átlag életkora 5-6 év mig a benti cicák átlag életkora 10-17+év.
Szóval legközelebb amikor cicát hozol a házhoz alaposan gondold át amit irtunk.
A macskáknak alapból nem tesz jót, hogy bent tartanak, mert nem tudják annyira lefoglalni a macskát, mint amennyire szüksége lenne. Ez miatt kukucskálnak ki az ablakból, vagy másznak fel a szúnyoghálón...stb.
Annak idején volt benti macskám, mit ne mondjak, nem volt ivartalanítva ( nem az én döntésem volt), de falra másztam, amikor ép tüzelt. Felmászott az asztalra, pedig próbáltuk nevelni, hogy nem szabad. A mosogatóba is bele ment, ahogy ahova csak tudott. Szobatiszta volt, ennyi volt az előnye. Azóta nem igen tűröm el bent a macskákat.
Jelenleg kettő macskám van, próbáltuk őket is néha beengedni, főleg télen, de sajnos halottnak a csók, az első útjuk az előszoba asztala. Mindig csak kézbe hoztam be őket, ennek ellenére akár hányszor nyílik az ajtó, masírozna be az egyik, pedig vízzel is spriccelem.
Kedves kérdező! A macska vagy előkerül vagy nem. A legjobb, amit tehetsz, szétnézel a környéken és csalogatod. Ki tudja, lehet, hogy le akar elleni. ( Az anyós macskája télen ellett meg múlt évbe), szóval fel a fejjel, bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!