Van egy szobacicám, pár foltban hiányzik a szőre, mi lehet ez?
Előbb megkérdezem itt, mert lehet, hogy simán tudjátok hasracsapás, aki már tapasztalt cicás, nekem viszont most 1 éves, így sajna annyira nem vagyok otthon ebben...
ha nem tudtok tippet adni, persze, elviszem orvoshoz...
Szóval egy 1 éves szobacicáról van szó, más állattal kapcsolata nincsen, havi 1x tuti meg is van fürdetve. 6. emeleten vagyunk, csak akváriumunk van, de magasan, ahhoz 1000%, hogy nem fér hozzá..
Próbáltam képet keresni... pici, kb 1forintos nagyságú a nagyobb folt, ez a nyaka alatt van, a másik ennek a fele kb., a mellső tappancs felső felén, ahol "hajlik" (remélem, érthető). Olyan, mintha vakarta volna, de mégsem.. picit talán sebesnek is mondanám... illetve az orra hegyén is olyasmis, de ott ugye alapból nincs szőr...
ilyesmi, csak sokkal kisebben!
kullancs a 6-on???
nem is csípés.. na de lefotózom :)
volt ilyen régebben is... én ételallergiára gyanakszom, lehet?
Semmi tünete nincsen amúgy, ugyan olyan aktív, játékos, eszik, iszik, meg minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!