Eltűnt a szobacicám! Megtalálhatjuk még egymást valaha?
Az éjjel eltűnt az ivartalanított két éves szobacicám. Egy tömbházlakás második emeletén lakunk és az erkélyünk nyitott, alattunk kisebb- nagyobb gyümölcsfák, az egyik fa lombozata behajlik az erkélyre, de ő sosem mászik a fára mert a vékony ágak nem bírják meg. Az egyik kicsi fa törzsén találtunk egy szőrcsomót, gondolom ráeshetett, ráugorhatott arra a fára, bár kissé messze van az erkélytől.
Sosem volt még lent, nem ismeri a terepet és nagyon féltem őt! :(
Visszafog találni? Nem találom sehol.
Nagyon félek, nem akarom őt is elveszíteni!
A macskáknál előfordul, hogy pár napra elmennek, és ha nem esik bajuk, akkor haza is mennek.
Mi is így jártunk, ma 2 hete, hogy eltűnt a cicánk. :( Ki szokott menni a nyitott ablakon, de nem jött vissza.
17/L
Szegény. :(
Ne add fel, mindenhova alaposan nézz be, hívogasd, kérdezgesd a szomszédokat, hogy nem látták-e. Nagyon eltudnak bújni és ha félnek, ami a te cicádnál nyilvánvaló, akkor meg sem mukkannak, sokszor még akkor sem, ha hívják őket (de én akkor is hívnám). Azért van rá esély, ha megismeri a hangod, akkor vagy megmozdul vagy minimális hangot azért mégiscsak kiprésel magából, szerintem valahol "lemerevedve" kuksol.
Jó, hogy írtok...
Nagyon messze elmennek ilyenkor vagy nagyobb az esély rá, hogy csak itt a környéken van? Nem is tudom hogy tud-e fára mászni, hogy visszajöjjön mert még sosem volt fán. És most már egyre nagyobb lesz a zaj, félek hogy valami baj fog történni vele és nem találom meg, ő pedig nem tud hazajönni :(
MEGTALÁLTUK! :)
Máris kóbor macska kinézete van :D Kicsit még zavarodott, de már mosakszik, szagolgat, enni, inni még nem akar.
Annyira jó, hogy megkerült! Nagyon hiányzott, nem tudom mi lett volna, ha őt is elveszítem!
Köszönöm, hogy írtatok! :)
Hála égnek! :)
Én is örülök, jó néha egy kis happy end. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!