A macskát miért nem lehet megenni?
Disznó rendben, liba rendben, szarvasmarha rrendben, kacsa,rendben,
Macskát miért nem eszünk? Miért más egy liba a macskától? Az nem dorombol a simogatasra?
Ennyi erővel embert is lehetne enni.
Mert ugye az ember is hús, bőr, csont, stb.
Miért veszne kárba ennyi hús?
Balesetkor, vagy hasonló esetkor amikor nem fertőző betegségeben hal meg valaki, akkor miért nem lehetne megenni? Főleg, hogy a hús ára az egekben van.
De ugye van az országnak egy kultúrája és nálunk a macs meg az ember nem éppen az étlapra való.
jó nagy baromság hogy a háziszárnyas milyen tiszta...
rohadt sok betegségük van...
Én sem tudnám megenni, még akkor sem, ha nem nekem kell megölni. Nem eszem húst. Pont ezért.
De valóban, ha az emberek többféle élőlényt esznek, őket csak mosrális okokból nem eszik meg. Ahogyan az embert sem. Mert ennyi erővel az embert is meg lehetne enni. Aki ették, azokra mondtuk, hogy kannibálok. Szerintem minden húsevő kannibál. Élő, érző, lényeket megenni? Valahogy sosem jutna eszembe. Mindig zavarna az, hogy mit kellett kiállnia, azért, hogy megehessük. Hogy mennyire félt, amikor legyilkolták, hogy mit érezhetett, mennyire retteghetett. Nem, nem. Azt hiszem sosem lennék képes rá. Ahogy beleharapnék a húsba, rögtön érezném az állat rettegését ami beleivódott az utolsó perceiben a húsába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!